PG Cert Criminology and Criminal Psychology

University of Essex Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PG Cert Criminology and Criminal Psychology

University of Essex Online

Vårt doktorsexamen i kriminologi och brottspsykologi erbjuder en avancerad kvalifikation som är användbar för kandidater som vill arbeta inom en rad olika yrken både inom offentlig och privat sektor, inklusive polisstyrka, brottsbekämpande organ och många fler.

När du har slutfört ditt doktorsexamen erbjuder vi dig möjligheten att fortsätta att studera för ett doktorsexamen (utdelat efter 120 högskolepoäng) och en fullständig mastere (utdelad efter 180 hp). Vänligen kontakta en medlem av Admissions teamet för mer information. Denna kurs är inte ackrediterad av British Psychological Society (BPS).

Karriärdestinationer

En doktorsexamen är en stor prestation och värderas mycket av arbetsgivare. Nyligen undersökningar visar att högre examen är mer benägna att få jobb på professionell eller ledande nivå och mindre sannolikt att de är arbetslösa. För vissa jobb kan en doktorandkvalificering vara avgörande, för andra ger det en konkurrensfördel.

Som företag söker utexaminerade med de mest avancerade färdigheterna, kan ett doktorsexamen i kriminologi och brottspsykologi ge dig den konkurrensfördelar du behöver för att avancera till dessa högre nivåer.

Karriärmöjligheter för kandidater finns inom en rad olika yrken inom både offentliga och privata sektorer.

Detta kan innefatta en av hundratals olika roller inom polisstjänsten (från analytiska polisstabila roller till att tjäna polisansvariga), arbeta med brottslingar från supportarbetare till prövning och fängelsepersonal, arbeta inom offert och roller inom en rad brottsbekämpande byråer från säkerhetstjänsten till byrån för brottsbekämpning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
8 månader
Deltid
Price
Pris
3,536 GBP
Alla kommer att få 10% rabatt om de betalar den årliga kursen eller kursavgiften på framsidan.
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Colchester, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Colchester, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan