Online-upphandling och leverans Advanced Diploma

CMI Communications & Management Institute

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online-upphandling och leverans Advanced Diploma

CMI Communications & Management Institute

CIPS -Den Chartered Institute of Procurement & Supply är världens ledande inköp och supply chain management institute. Bli en Chartered Inköp Supply verkställande veta att du har stöd från de globala ledarna.

Den Online Advanced Diploma i upphandling och Supply är en brittisk nivå 5 avancerade chartrat utbildningsbevis av de prestigefyllda CIPS, Chartered Institute of Inköp och Supply (UK). Denna upphandling och supply chain management kurs är utformad för mellan till ledande upphandling och leverans proffs som har avslutat Diploma nivå 4 UK CIPS examen. Kursen kommer att ge ditt lärande till nästa framskridet stadium. Prospektering i, riskhantering och hantering av leverantörskedjan kommer att se till att du kan ta itu med eventuella problem som kan uppstå och påverka leverantörskedjan.

Den nyaste inslag i denna kurs är Live online klasser. Live online klasser gör att du kan interagera och ställa frågor medan du lyssnar på din föreläsare leverera sin klass live på nätet. Om du inte kan göra sessionen, är alla levande klasser noterats för revidering och uppspelningsändamål. De är tillgängliga för både klassrum och distansstudenter.

Kursen syftar

Upphandlings och Supply kursen kommer att undersöka olika inköpsförvaltningsmetoder, vikten av organisationsstrukturer, hantera olika kulturer, tekniker hantera konflikter inom team och mellan individer. Planer på att övervinna människors motstånd mot förändringar och genomföra förändringar framgångsrikt kommer att undersökas.

En analys av möjliga källor till risker för organisationer och identifiera strategiska, operationella och projektbaserade riskområden. Eleverna får också lära dig att analysera inköpsverksamhet och förklara hur man hanterar dem för att säkerställa en organisation uppfyller sina mål. Utvärdera olika förhandlingsstrategier, stilar och nivåer i olika försörjningskedjan sammanhang.

Progression

Framgångsrika utexaminerade kommer att hålla titeln Adv.Dip.PS efter deras namn. Efter avslutad Advanced Diploma, eleverna har rätt att fullfölja Graduate Diploma nivå 6 Storbritannien Inköp & Supply och få fullt medlemskap i CIPS.

  • Utmärkelse: Advanced Diploma i upphandling & Supply
  • Nivå: 5 UK Ofqual
  • Award Kropp: CIPS, Chartered Institute of Procurement & Supply (UK)

Distansutbildning Kostnad

Den distans är 6 månader i längd och kostar £ 1700 vilket inkluderar böcker och tillgång till föreläsningsanteckningar, tidigare tentor och online läromedel.

Avståndet Kursen kan påbörjas när som helst, är dock examen sammanträden fast. Denna avgift utesluter CIPS Registrering och undersökningsavgifter som måste betalas direkt till CIPS. En valfri helg seminarium som täcker varje modul är tillgänglig varje termin.

REGISTRERING

Eleverna måste registrera sig och bli medlem i Cips innan du sätter dig tentor. Anmälningsavgiften är 140 Stg. Endast studenter registrerade som CIPS medlemmar kan anmäla sig till januari och maj tentor.

Varaktighet: 8 månader

Startar: Februari 2016

Är jag berättigad till den här kursen?

Kvalificerade studenter måste ha inletts och helt eller delvis färdig Diploma i upphandling & Supply från Cips genom CMI. Det är tillgänglig via Distansutbildning och klassrumsundervisningen. Studenter som fortfarande har en eller flera moduler för att slutföra kan fortfarande utvecklas på att göra Advanced Diploma. Advanced Diploma tilldelning inte släppt dock tills alla moduler från Diploma har framgångsrikt avslutats.

Behörighet

Kursen är öppen för människor från alla utbildningsbakgrund och med olika nivåer av arbetserfarenhet. Studenterna måste ha genomgått den CIPS nivå 6 Inköp & Supply Diplom att vara berättigad till tillträde till denna kurs. Undantag är endast uppnås för exakta kursmoduler som fullgjorts i en annan institution. Om du är orolig för din behörighet, kontakta CMI och en representant kommer att vara mer än glada att ta itu med dina frågor

Vad är progression alternativ?

Framgångsrika utexaminerade kommer att hålla titeln Dip.PSM efter deras namn. Studenter har rätt att utöva CIPS Advanced Diploma nivå 7 och Graduate Diploma nivå 8 i Inköp & Supply och få fullt medlemskap i CIPS. 90% av eleverna vidare till nästa steg.

CIPS procurment & Supply Chain Management Progression Rutter

  • Professional Diploma in Upphandling & Supply CIPS nivå 8
  • Advanced Diploma i upphandling & Supply CIPS nivå 7
  • Examen i upphandling & Supply CIPS nivå 6
  • Bli en Chartered Inköp & Supply Professional
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
8 månader
Deltid
Price
Pris
1,700 GBP
£ 1,700.00 + CIPS avgifter
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan