Read the Official Description

Översikt

Att förstå principerna för att skapa ett trädgårdsföretag kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande inom sektorn. Det finns lite utrymme för innovation, men det betyder inte att det inte finns utrymme för vinst. Problemet är att hitta en kurs som kan hjälpa och vägleda dig eftersom allt tillgängligt är inriktat på produkten och inte verksamheten.

Vill du skapa en trädgårdsodling men du vet inte vart du ska börja? Har du en idé men du är orolig att det kommer att misslyckas? Detta certifikat ger dig allt du behöver för att bedöma dina idéer, förverkliga deras potential och till och med kommer med en expert tränare för att hjälpa till på vägen.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

Detta är en entreprenörsutbildning med fokus på trädgårdsodling och en överblick över alla överväganden som är inblandade i att bygga ett företag i detta utrymme.

I någon del av jordbruksförsörjningskedjan har du två komponenter; produktion och efterfrågan. Denna kurs hjälper eleverna att förstå båda sidor av denna ekvation, hur man tjänar pengar inom den här sektorn och vilken teknik som ska antas innan du leder till marknaden. Oavsett varför i försörjningskedjan söker du ett företag inom trädgårdsodling är det viktigt att förstå alla aspekter och detta intyg ger dig det.

Med inget riktigt utrymme för patenterbara idéer inom trädgårdsodling fokuserar kursen på att definiera ett värdeförslag inom försörjningskedjan och göra det så lönsamt som möjligt. Översikter över produktion, distribution och marknadsföring hjälper dig att slutföra en affärsplan inom detta område, och du kan också överväga att använda några utökade coaching-sessioner för att hjälpa dig att styra dig ännu längre i processen.

moduler

  • Marknadsrealiteter inom den globala färskvaruindustrin
  • Utforma en affärsmodell för ett odlare samarbete
  • Göra känsla för de färskvaror detaljhandelns utveckling
  • Hur man bygger en cirkulär livsmedelskedja
  • Stora dataprogram i kylkedjelogistik
  • Framgångsrika trädgårdsodlings affärsmodeller från hela världen
  • Certifieringsfall: Affärsmodelldesign för ett högteknologiskt trädgårdsinitiativ

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

Certifikat

För att uppnå detta certifikat måste eleven skapa en affärsmodell för en högteknologisk trädgårdsodling. Det kommer att täcka de naturliga dilemmanna i ett företag inom denna sektor, med fokus på affärsbeslutet snarare än tekniska beslut, så att du kan ta ledigt (eller befintlig) kunskap om trädgårdsodling och göra det till ett lönsamt företag.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date