Read the Official Description

Översikt

Eftersom den etablerade marknadskonsumenten i allt högre grad fattar beslut baserade på bekvämlighet och restriktiva dieter, kan livsmedelsförädling snabbt falla bakom och missa marknadspotentialen. Utbildning om ämnen av innovation, compliance och allergener har tidigare varit begränsad till dyra konsulter eller fördjupad undervisning i traditionella institutioner.

Missar du dig på växande marknader genom brist på innovation? Oroar du dig för att du inte minimerar risken inom din produktion? Om så är fallet kommer kursen att hjälpa dig att utveckla nya produkter som tillgodoser tillväxtmöjligheter samtidigt som risken hålls på ett minimum.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

I detta certifikat tittar vi på matförädling; en av de snabbast växande delarna av industrin eftersom konsumenterna i allt högre grad kräver krävande och snacksiga produkter.

Det finns 2 utmaningar inom livsmedelsindustrin:

  1. hur man utformar innovativa produkter och tar dem till marknaden
  2. hur man hanterar risker i försörjningskedjan

Ny produktinnovation är en utmaning för alla företag, irrelevanta för storlek. Detta certifikat handlar också om den växande "Free From" -marknaden och hur man hanterar livsmedelallergener inom livsmedelsförädling.

moduler

  • Hur man innoverar med Food Products
  • Hur man tillämpar tolkningsstruktureringsmodellering för riskhantering
  • Hur man hanterar Food Allergens - Del 1
  • Hur man hanterar Food Allergens - Del 2
  • Hur kan du hantera Risk and Recall Management?
  • Så här slutför du återkallningshantering
  • Certifieringsfall: Utveckla en innovativ livsmedelsportfölj med hjälp av ett störande tekniskt ingripande

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

certifiering

För att uppnå detta certifikat måste eleverna utveckla en livsmedelsportfölj med hänvisning till allergenhantering och minimera risken. Att ta med produkter till marknaden är det ultimata målet - innovativa och sedan säkerställa överensstämmelse så att produkten kan nå konsumenterna.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date