Read the Official Description

Översikt

Sourcing och logistik på ett hållbart sätt är inte lätt, men det är rätt. Underlåtenhet att göra det kommer att leda till att ett företag kämpar, även om det verkar vara bra på kort sikt. Att hitta en kurs för att hjälpa sourcing och logistikpersonal skulle ha varit en svår uppgift tidigare.

Är du orolig att du lägger för mycket risk i din inköp bara för kortsiktig ekonomisk vinst? Har du utvecklat fel strategier eller har du kämpat för att hitta nödvändiga förbättringar? Om så är fallet är den här kursen perfekt för och till och med expert i coaching som hjälper dig att identifiera problem och snabbt utveckla nya strategier.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

Sourcing är ett viktigt ämne eftersom typiskt är 50-70% av produktionskostnaden i inköp av ingredienser och logistik. Många av dessa kommer från ohållbara källor, ohälsosamma ingredienser och användning av ohållbar logistik. Det finns mycket bevis för att förhållandestyrda inköpsstrategier skapar bättre värde för företagen på medellång till lång sikt, men beslutsfattare saknar förståelse för att genomföra dessa strategier.

Utan denna kunskap är yrkesverksamma (ofta omedvetet) en stor risk i försörjningskedjan genom att spara pengar på kort sikt. Så kursen fokuserar på att utveckla strategier för inköp och logistik för alla större företag för att förbättra företagen på lång sikt.

Kursen är specialiserad, så riktade mot dem som arbetar (eller vill arbeta) i sourcing och logistik roller - helst med lite bakgrundskunskap på detta område.

moduler

  • Strategisk inköp
  • Stora dataprogram i kylkedjelogistik
  • Hur man tillämpar tolkningsstruktureringsmodellering för riskhantering
  • Hur man gör producentorganisationerna mer konkurrenskraftiga
  • Hur man skapar möjlighet från förluster av livsmedel
  • Framgångsrika trädgårdsodlings affärsmodeller från hela världen
  • Certifieringsfall: Affärsmodelldesign för ett högteknologiskt trädgårdsinitiativ

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

certifiering

För att uppnå detta certifikat måste eleven utforma en hållbar sourcing- och riskhanteringsaffär för en matberedare. Detta kommer att utveckla användbar kunskap som kan tillämpas på dina egna inköps- och logistikstrategier, vilket förbättrar företagets långsiktiga hållbarhet och lönsamhet.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 12, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date