Read the Official Description

Översikt

Företagen förstår allt mer att lösa utbudskedjans hållbarhetsutmaningar är en affärs- och miljöbehov. En del av problemet har tidigare varit brist på utbildning tillgänglig för proffs och företagare som vill förstå dessa utmaningar och börja arbeta med lösningar.

Är du oroad över miljöpåverkan av ditt företag? Är intressenter som börjar hålla dig ansvarig för ditt hållbarhetsfotavtryck? Om så är fallet är kursen utformad för att få dig på rätt spår och börja göra omedelbara förbättringar i ditt företag.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

För dem som inte letar efter lika mycket djup som Mini MBA i Sustainable Food Supply Chains, har vi tagit några av de viktigaste elementen för att utveckla detta certifikat i Food Sustainability. Detta certifikat omfattar affärsmodeller i hållbarhet, förståelse av globala hållbarhetstrender, förståelse av ohållbara element i livsmedelsförsörjningskedjan och inverkan av teknik på hållbarhet. Detta ger eleverna en bred förståelse för några av de viktigaste hållbarhetsämnena.

Certifikatet är utformat för alla som behöver en allmän förståelse för hållbarhet i mat, från akademiker till yrkesverksamma och entreprenörer som vill få en känsla för vad som händer på detta område. För dem som behöver en djupare förståelse, rekommenderar vi Mini MBA i Sustainable Food Supply Chains som kommer att erbjuda en mer specialiserad och djupgående hållbarhetssyn.

moduler

  • Global Agribusiness and Food Sustainability Trends
  • Hur man bygger en cirkulär matkedja? (Executive Seminar)
  • Hur man skapar möjlighet från förluster av livsmedel (seminarium)
  • Vägen till lönsamhet inom jordbruksindustrin
  • Hållbara försörjningskedjor
  • Utöver stora data - digitalt jordbruk
  • Certifieringsfall: Granskning av hållbarhetselementen i 3 olika företag

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

Certifikat

För att uppnå detta certifikat måste eleven granska tre företag som arbetar med hållbara livsmedelsförsörjningskedjor och se till att tillämpa sitt lärande för att identifiera ytterligare områden för förbättring. Detta ger den handlingsbara insikten som krävs för att kunna lära sig egen karriär eller verksamhet.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date