Read the Official Description

Översikt

Nytt konsumentbeteende kan mycket snabbt lämna återförsäljare bakom; alltifrån dieter till nya inköpskanaler, affärsrörelse måstar finnas överst på konsumenttrender. En del av problemet är att det är så snabbt föråldrad att hålla sig på trenderna genom traditionell utbildning.

Känner du dig i kontakt med konsumentbeteenden och trender? Kan det låta ditt företag bli underpresterande? Om så är fallet, är kursen utformad för att hålla dig uppdaterad, inklusive expertcoaching på de senaste trenderna.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

Detta intyg har ett stort fokus på konsumenterna, som de människor som har makten inom livsmedelskedjan just nu. Det är konsumenternas beteende som måste förstås när det gäller produktutveckling, marknadsföring och detaljhandel. Vi täcker konsumenten, vilka faktorer som är viktiga för dem, hur återförsäljare svarar på nya beteenden, liksom resten av försörjningskedjan.

Kursen har ett globalt fokus för att få potentiella lösningar från hela världen, men det talar med specificitet om hur konsumenterna påverkar detaljhandeln i kött, färskvaror och andra produkter.

Kursen har utformats för akademiker som vill flytta in i detaljhandelns roller, såväl som yrkesverksamma som för närvarande arbetar inom sektorn, men alla yrkesverksamma inom livsmedelsförsörjningskedjan kommer att vilja få lite expertkunskap om konsumentbeteende i detaljhandeln.

moduler

  • Global Agribusiness och Food Sustainability Trends
  • Mastering Market Realities i Global Meat
  • Speländrande Retail Innovations
  • Hemligheter till premium matmarknader
  • Utveckling i Global Retail Lär dig att använda globala detaljhandelns utveckling
  • Certifieringsfall: Granska värdetillfället för en online-återförsäljare

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

certifiering

För att uppnå detta certifikat måste eleven granska en online-återförsäljare, eftersom detta beteende är den mest kritiska utmaningen för livsmedelsbutiken idag. Det är mycket snabbare att testa produkter och innovation online, vilket gör det mycket lättare för företagen att testa nya produkter om de utnyttjar tekniken mest. genom att granska detta kan eleverna förstå dess potential och leta efter möjligheter att tillämpa detta i sin verksamhet.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date