Få kompetens, tjäna erkännande och ställ dig in för karriärutveckling med våra certifikatprogram.

Förbered dig för en djupt givande karriär med de online avancerade certifikatprogrammen inom autism och allvarliga eller flera funktionshinder (Advanced ASMD) och Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) som erbjuds av Ruth S. Ammon School of Education. Programmen ger dig en exceptionellt rik inlärningsupplevelse, kunskap som du direkt kan ansöka om på arbetsplatsen och en värdefull pedagogisk referens.

De erbjuder också ett unikt tillfälle att studera med och få insikter från Stephen Shore, Ed.D., en nationellt känd akademiker och Adelphi University fakultetsmedlem vars expertis är fullt informerad av hans erfarenhet som lever på autismspektrumet.

Både Advanced ASMD och Advanced ASD betonar livslångtänkande till utveckling. Studenter läser inte bara tvärvetenskapliga strategier och metoder för diagnos, bedömning och intervention, de får också expertis i att matcha bästa praxis till individuellt behov - i alla skeden av livet.

Dr Shore och hans kollega Pavan J. Anthony, Ed.D., utvecklade läroplanen i samråd med utövare och nationellt erkända ledare inom området, inklusive författare till några av de läroböcker som eleverna läste i klassen. Var och en av dessa helt online, 12-kredit, instruktörsledda program kan slutföras på ett år.

Avancerat certifikat i autism och svåra eller flera funktionshinder:

Online Advanced ASMD är inriktad på specialpedagoger, allmänpedagoger, relaterade tjänsteleverantörer och skolpsykologer. Studenter måste ha en magisterexamen för antagning, och många av dem har dessa uppgifter:

 • Ett intyg om undervisning i specialutbildning, döva och hörselskadade, blinda och svagare, samt tal- och hörselhinder
 • Ett certifikat i specialskolan för barn i specialskolan, specialutbildning för barns ålder, specialpedagogik, ungdomsspecial utbildning, döv och hörselskadad, blinda och synskadade samt tal- och språkvårigheter

Studenter i Advanced ASMD kan välja autism specialisering eller svår eller specialiserad specialisering. Slutförande av antingen leder till New York State Annotation i svåra och flera funktionshinder och kan gälla för krav på certifikatutvidgning i andra stater.

Programhöjdpunkter

Våra avancerade certifikatprogram ger studenterna inte bara med spetskunskap, men också personlig instruktion och en engagerande online-lärmiljö. Klasser erbjuder också möjligheter till praktisk utbildning och uppdrag som stöder enskilda intressen och mål. De flesta kurser innehåller en obligatorisk fältkomponent, under vilken eleverna observerar befolkningen i en inkluderande eller specialiserad miljö. hjälpa till med lämplig kapacitet och få flera perspektiv på deras erfarenhet genom gruppdiskussioner med lärare och kamrater.

Genom att tjäna ett av våra examensbevis, sätter du fokus på din kompetens och visar ditt engagemang för professionell utveckling.

Fakultetens ögonblicksbild

Pavan J. Antony, Ed.D., docent, programchef

Dr. Antony var en specialutbildningslärare och administratör innan han fick doktorsexamen och gick med i fakulteten för utbildningsskolan i Ruth S. Ammon. Han och hans kollega, Stephen Shore, är medförfattare till boken College for Students with Disabilities: Vi hör till.

Stephen Shore, Ed.D., Klinisk Assistent Professor, Program Advisor

Dr. Shore är en internationellt erkänd expert inom autism och autism utbildning, konsult, talare och författare. Han har levererat mer än 120 presentationer i 47 länder och har skrivit tre böcker:

 • Utanför väggen: Personliga upplevelser med autism och aspergers syndrom
 • Fråga och berätta: Självförtroende och upplysningar för personer på autismspektrumet
 • Förstå autism för dummies

Dr. Shores vän och kollega, den berömda autismrättaktivisten Dr. Temple Grandin, Ph.D., har skrivit framåt till var och en av sina böcker.

Programfördelar

 • Distinguished fakultet
 • Högkvalitativ professionell behörighet i efterfrågan
 • Lär dig genom att göra genom vår handledning till utbildning
 • Bekväm 100 procent online, instruktörsledat format med klasser hålls varannan vecka
 • Personlig, stödjande studentcentrerad etos
 • Avancerad ASMD leder till New York State Annotation i svåra eller flera funktionshinder
 • Ingen GRE krävs för antagning

Om Ruth S. Ammon School of Education

Adelphis utbildningsskola är engagerad i utbildningen och ger möjlighet till professionell tillväxt genom att skapa autentiska akademiska och fältupplevelser, odla respekt för den olika befolkningen vi tjänar, omfamna etiska metoder och förbereda våra studenter att bli reflekterande förändringsagenter genom forskning, samarbete och ledarskap.

Vår pedagogiska filosofi betonar värdet av inlärning genom meningsfull aktivitet och reflektion inom ett samhälle av forskare och lärare. Vi känner igen lärande som en sociokulturell dynamik och som sådan är våra klasser inramade inom kulturella, historiska och materiella sammanhang av de olika populationerna vi tjänar. Vår filosofi leder till samarbetssamhällen som hedrar rösterna för alla och håller det största löftet för individuell och kollektiv effektivitet.

Som livslånga elever själva, värderar vår fakultet och administration kreativt uttryck och konstnärlig utforskning för personlig och professionell tillväxt och är engagerade i att känna igen och delta i våra elever behov genom utveckling av ledarskap, teknik och kommunikationsförmåga.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Adelphi University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
Pris
Kontakta skolan
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan