Read the Official Description

Programöversikt

Rutgers online-professionella mästare i Human Resource Management (MHRM) -programmet är utformat för personalpersonal och chefer / chefer med 4 års erfarenhet som ser för att utveckla sin karriär till senior HR eller ledande befattningar.

Programmet erbjuder djup kunskap och färdigheter inom mänskliga resurshantering som skiljer deltagare från sina kamrater och gör det möjligt för dem att kommunicera effektivt med andra chefer på regional, nationell och global nivå. Kandidater från Rutgers MHRM-program är HR-ämnesexperter med hög förmåga att ansluta och tillämpa HR-funktionen och dess praxis till organisationsstrategi inom sina organisationer.

Viktiga funktioner i vårt Online Graduate Program

 • Världsklass fakultet
 • 100% Online Program
 • Ingen GRE / GMAT krävs
 • Flexibelt schema
 • Högkvalitativa kurser
 • Topprankade universitetet

Distinguished Faculty

Vår fakultet anses vara bland de mest framgångsrika globalt för vetenskaplig forskning inom HR-disciplinen. Deras kompetens är mångsidig och omfattande för alla HR-funktioner, som kombinerar enastående forskningsfärdigheter och praktisk erfarenhet av branschen. Kurser som består av online MHRM-programmet är utformade och levererade av vår kärna Rutgers Human Resource Management Department fakultet, vilket ger studenterna i programmet aktuell högkvalitativ kursinnehåll och förmågan att nätverk med högsta fakulteten inom området.

Helt online

Programmet levereras 100% på nätet och är lämpligt för yrkesverksamma som ingår i programmets deltid såväl som de som önskar utöva examen som heltidsstudent. Programmet ger praktisk tillgång för att uppnå en hög ansedd avancerad examen med flexibilitet i plats och timing.

Ingen GRE / GMAT krävs

Programmet är utformat för erfarna proffs med 4 års erfarenhet inom HR eller ledningsroll. GRE / GMAT-poäng avstår från kravet på grund av erfarenhet av eleverna i programmet.

Flexibel sluttid

Rutgers online-professionella MHRM-program kan kompletteras av en heltidsstuderande på så få som 18 månader. Det finns ingen lägsta kursbelastning per termin för deltidsstuderande. Programmet erbjuder anmälan under hösten, våren och sommaren, vilket ger flexibilitet i kursplanering för alla studenter.

Omfattande, högkvalitativa kurser

Online-MHRM-kurser är utformade av Rutgers School of Management och Labor Relations kärnfakultet som är ämnesexperter i de ämnen som de undervisar. Den omfattande programplanen har utvecklats för att säkerställa excellens i instruktionsdesign och består av 8 erforderliga kärna HR-kurser, ett capstone-projekt och 3 valfria.

Högst rankad universitet och personalavdelningen

Rutgers University - New Brunswick rankas som # 1 offentligt nationellt universitet i New Jersey, # 17 i nationen för offentliga nationella universitet och # 56 i nationen bland alla nationella universitet enligt US News

Nätverk med andra HR-proffs och akademiker

Studenter har möjlighet att interagera med erfarna kollegor i sin programgrupp, förutom akademiska experter som leder instruktionerna, stärker sitt professionella nätverk och utbyter djup branscherfarenhet.

Distinguished Alumni

Kandidater från Rutgers Professional MHRM-programmet ingår i vårt nätverk av framstående alumner, varav många är HR-chefer i topporganisationer.

Vårt eget karriärcenter och supporttjänster

Rutgers School of Management och Labor Relations har sitt eget karriärcenter med personal specialiserade yrkesverksamma som erbjuder jobbsökningsresurser och karriärrådgivningstjänster. Vårt karriärtjänstersteam upprätthåller ett robust nätverk av branschförbindelser, och topporganisationer kontaktar oss ofta för att hänvisa våra studenter. Som en online-student får du tillgång till samma nivå av omfattande supporttjänster som tillhandahålls till vår traditionella studentkår.

Online MHRM Curriculum

Online Professional Master's Degree i Human Resource Management läroplanen är omfattande och utformad för att möta behoven hos HR-proffs för att fördjupa sin karriär till topp personal och ledningspositioner. Kurslitteraturen omfattar 8 kärnkurser, en kurssteg och 3 valfria ämnen. Totalt krävs 36 högskolepoäng för att uppnå examen.

Kärnkurser (8 kurser, 24 hp)
 • Länka HR till affärsstrategi
 • Hantera den globala arbetskraften
 • Hantera belöningssystem
 • Hantera arbetskraft Flow
 • Arbetsstyrka Analytics
 • Utveckla mänsklig kapital
 • HR beslutsfattande: Finansiella beslut
 • Anställningsrätt
Capstone Project (1 kurs, 3 hp)
 • Capstone Project
Valfria kurser (välj 3 kurser, 9 hp)
 • Ekonomi och demografi av arbetsmarknaden
 • Organisatorisk ledarskap och förändringsledning
 • Organisatoriskt beteende
 • Den Inkluderande Arbetsplatsen

HR-fakultet i världsklass

Ansök nu till Online MHRM Program Rutgers University -New Brunswick rankar 35: e globalt i akademisk kvalitet enligt 2018-2019 Center for World University Rankings. Fackföreningen Rutgers Human Resource Management (HRM) är i synnerhet högt ansedd nationellt och internationellt för forskningsresultat och akademisk inverkan. Inom Rutgers School of Management och Labor Relations består HRM-avdelningen av mer än 30 kärnfakultetsmedlemmar, med ytterligare deltidskunskaper som också är erfarna pedagoger med omfattande praktisk erfarenhet från branschen.

Spektrumet i vår fakultetsforskning täcker de flesta mänskliga resursfunktionerna och aktiviteterna tillsammans med nya trender inom området. Som student i vår online professionella masterprogram, kommer du att interagera med en av de mest ansedda, mångsidiga, branschrelaterade och kunniga HR-fakulteterna världen över och kommer att examinera från en topprankad personalhanteringsavdelning inom forskning och undervisning.

Hur man ansöker på Online MHRM

Ansökningar till Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet samlas in av Rutgers Office of Graduate and Professional Admissions. Du måste ansöka online och skicka in alla nödvändiga ansökningsmaterial innan vårt antagningsteam kan granska dina legitimationsuppgifter för antagning. Fristen för att ansöka om hösten 2019 är termin 1 augusti 2019.

För att starta ansökan, besök webbplatsen Graduate Admissions och välj "Apply Now" längst upp till höger på sidan. Det första steget är att skapa ett inloggnings-ID och en PIN-kod. När du har gjort det kan du arbeta med din ansökan, spara den och komma tillbaka för att avsluta den senare.

Ansökningskrav
 • Uttalande av syfte (personligt uttalande)
 • En officiell utskrift från varje post-sekundär institution deltog
 • Två brev av rekommendation
 • Återuppta
 • $ 70 icke återbetalningsbar ansökningsavgift
 • Minst en kandidatexamen från ett ackrediterat universitet eller motsvarande internationellt universitet vid den tidpunkt då du går med i programmet
 • Minst fyra års erfarenhet inom Human Resources, Management eller en kombination av båda

Testkrav

 • Ingen GRE / GMAT krävs
 • TOEFL eller IELTS krävs endast för internationella studenter
Process att ansöka online

Rutgers Graduate Admissions säkra onlineapplikation använder högkvalitativ kryptering för att skydda din information och kräver en uppdaterad webbläsare med popup-fönster, cookies och JavaScript aktiverat.

Under online ansökan kommer du att:

 • Skapa ett användarnamn och en användarnamn för inloggning
 • Fyll i biografiska uppgifter och uppehållsinformation
 • Välj det program du söker för: Professionella Masters of Human Resource Management - Online
 • Endast för internationella studenter, ange några TOEFL eller IELTS testresultat
 • Ge information om varje institution du fått en examen från
 • Ange e-postadressen för var och en av dina rekommendationer
 • Skriv eller skriv in texten för ditt personliga uttalande
 • Skicka in ansökan
 • Betala ansökningsavgiften
 • Ladda upp ditt CV och andra dokument

När du har skapat ditt inloggnings-ID och PIN-kod och startar din ansökan kan du alltid spara det du har angett och komma tillbaka senare för att slutföra din ansökan.

Skicka in din ansökan

När du har skrivit in informationen för din ansökan, läs över vad du har skrivit in noga. Klicka sedan på Skicka in ansökan för att skicka in din onlineapplikation. Om du har lämnat någon information som är nödvändig eller felaktigt inmatad kommer du att få ett meddelande längst upp på sidan, i rött och berätta vad som saknas.

Betala ansökningsavgiften

När du skickar in din ansökan kommer du att bli ombedd att betala den icke återbetalningsbara ansökningsavgiften. Det rekommenderas att du betalar online med kreditkort eller e-check med hjälp av den säkra, krypterade webbplatsen Graduate Admissions.

Du kan betala ansökningsavgiften vid ett senare tillfälle genom att logga in som en återstående sökande. Klicka på länken "Betala" under Applikationsavgift för ditt program. Din ansökan granskas dock inte förrän din avgift betalning har mottagits.

Ladda upp dina supportdokument

När du har skickat in din ansökan och betalat din avgift, ska du inom 24 timmar ha tillgång till webbplatsen för stöd till doktoranduppdrag. Med ditt inloggnings-ID och PIN-kod kan du ladda upp ditt CV och andra stödjande dokument, till exempel en inofficiell kopia av ditt utskrift.

Kontrollera din status

Att kontrollera din status är det snabbaste sättet för dig att veta vilken aktivitet som äger rum med din ansökan, inklusive ditt antagningsbeslut. Du kan också kolla för att se om dina rekommendationer och transkript har tagits emot av Graduate Admissions Office. Inom cirka 24-48 timmar att skicka in din ansökan, ska du få ett mail med ett RUID-nummer. Med hjälp av detta RUID-nummer kan du logga in och kontrollera status för din ansökan. När du har skickat in din ansökan kan det ta upp till 72 timmar innan du kan kontrollera din status.

Program taught in:
Engelska
Last updated March 11, 2019
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 3, 2019
Jan. 21, 2020
Duration
18 - 60 månader
Deltid
Heltid
Pris
1,058 USD
$ 1 058 per kredit; $ 3 174 per 3-kredit kurs
Deadline
Aug. 1, 2019
Dec. 1, 2019
By locations
By date
Startdatum
Sept. 3, 2019
Slutdatum
Application deadline
Aug. 1, 2019
Startdatum
Jan. 21, 2020
Slutdatum
Application deadline
Dec. 1, 2019
Startdatum
Maj 26, 2020
Slutdatum
Application deadline
Apr. 1, 2020

Sept. 3, 2019

Location
Application deadline
Aug. 1, 2019
Slutdatum

Jan. 21, 2020

Location
Application deadline
Dec. 1, 2019
Slutdatum

Maj 26, 2020

Location
Application deadline
Apr. 1, 2020
Slutdatum