Online Masters of Engineering i Cybersecurity

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online Masters of Engineering i Cybersecurity

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Cybersäkerhet

Tjäna en masterexamen i Cybersecurity som förbereder dig att vara ledande inom väsentliga cyberrelaterade positioner inom den offentliga och privata sektorn.

Erbjuder i samarbete med Department of Electrical and Computer Engineering, Institutionen för datavetenskap, och Maryland Cybersecurity Center, förenar våra cybersecurity engineering degree programs tekniska tillämpningar med datavetenskap principer. Våra cybersecurity Master of Engineering och Graduate Certificate in Engineering examinerar ingenjörer de färdigheter och kunskaper som de kan ansöka om sina jobb inom industrin och regeringen.

Förkunskapskrav

Vi erbjuder tre nivåer av antagning beroende på akademisk bakgrund, akademisk prestation och yrkeserfarenhet hos sökanden. Observera att tre rekommendationsbrev (helst professionella bokstäver) krävs för upptagande.

Alla nivåer

 • Slutförande av ENEE150 eller motsvarande

Fullträde

Sökande måste ha en kandidatexamen, GPA på 3,0 eller bättre, inom teknik, datavetenskap, tillämpad matematik eller fysik från en ackrediterad institution.

Preliminär antagning

Sökande måste ha en examen, GPA på 3,0 eller bättre, i ett närbesläkat studieområde, såsom informationsteknik, informationssäkring och datainformationssystem och måste också ha minst en av följande certifieringar:

 • CompTIA Security
 • GIAC GSEC
 • Certifierad Ethical Hacker

Sökande antagna med preliminär antagning krävs för att tjäna en "B" eller bättre i sina första två till fyra kurser.

Non-Degree-Seeking (GRAD) Studentträning

Sökande måste ha en kandidatexamen, GPA på 3,0 eller bättre, inom andra områden som är nära relaterade till informationsteknik, informationssäkring eller datainformationssystem, en av de ovan nämnda certifieringarna och minst två års forskarutbildning erfarenhet av IT eller ett relaterat fält. För att kvalificera sig för denna antagning, måste sökandena lämna en detaljerad beskrivning av sin tekniska arbetslivserfarenhet som ett personligt uttalande bifogat ansökan om tilläggsansökan i ansökan. Det här alternativet är baserat på en persons ansökan.

Sökande som antas som icke-gradersökande studenter kommer att behöva slutföra två kärnkurser med minst en B eller bättre i varje kurs för att kunna betraktas som preliminär införande senare.

Slutförda ansökningar granskas från fall till fall.

Gradskrav

Civilingenjör: 30 hp eller 10 kurser

Studenter som tjänar en civilingenjör i cybersäkerhet tar fyra kärnkurser och fyra tekniska valfria ämnen. Specifikt uppmanas studenterna att välja fyra av de sex kärnkraftsäkerhetskurserna, minst två tekniska säkerhetsfel i cybersäkerhet, och i förekommande fall två andra förutbestämda tekniska valfria ämnen som anges nedan. Alla andra tekniska valfria ämnen måste godkännas av en akademisk rådgivare innan de registreras. Det krävs ingen forskning eller avhandling för denna examen.

Andra förutbestämda valfria ämnen (välj 4):

 • ENPM611: Programvaruteknik
 • ENPM631: TCIP / IP-nätverk
 • ENPM632: Advanced TCIP / IP-nätverk
 • ENPM696: Omvänd programvara
 • ENPM808L: Analytics för beslutsstöd
 • ENPM808W: Datavetenskap
 • ENPM809G: Nätverksdatakunskap
 • ENM809R: Programvarudefinierat nätverk

Undervisning och avgifter

Studerande i detta program betalar en särskild kursnivå, som inte skiljer sig mellan invånare och utländska personer i Maryland. Den här kursen är inte helt täckt av utbildningsassistenter, stipendier eller stipendier. Ytterligare studentavgifter tas ut. Undervisning och avgifter kan komma att ändras.

Detta program tillhandahåller inte avdelningsassistenter eller stipendier. Lån, arbetsstudier och behovsbaserade bidrag för medborgare och fast bosatta med påvisat ekonomiskt behov kan lämna in en fri ansökan om federal studenthjälp (FAFSA) med lämpliga FAFSA-deadlines.

Online kurser / Program

Undervisning

 • $ 1,153.00 per kredittimme

avgifter

 • $ 76,00 Teknikavgift för deltid.
 • $ 152,00 för heltid.

(Undervisning x Kredittimmar Teknikavgift)

 • En kurs - $ 1,153.00 x 3 = $ 3,459.00 $ 76.00 = $ 3.535.00
 • Två kurser - $ 1,153.00 x 6 = $ 6,918.00 $ 76.00 = $ 6,994.00
 • Tre kurser - $ 1,153.00 x 9 = $ 10.377,00 $ 152.00 = $ 10.529.00

Maryland Cybersecurity Center

Maryland Cybersecurity Center är unikt i sitt omfattande tillvägagångssätt för utbildning, forskning och teknikutveckling för cybersäkerhet, och betonar "mer än tekniska" tvärvetenskapliga lösningar. Centret samlar experter från datavetenskap och teknik med kollegor från hela campus för att etablera breda cybersäkerhetsinitiativ.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad May 29, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Price
Pris
1,153 USD
$ 1,153.00 per kredittimme
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - College Park, Maryland
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - College Park, Maryland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan