MSM : s Online MBA-program har rankats 4: e bästa Online MBA i världen, och den bästa Online MBA i Nederländerna av CEO Magazine.

Ackreditering
MSM Online MBA är ackrediterad av AMBA, ACBSP, IACBE och NVAO. Maastricht School of Management är institutionellt ackrediterad av ATHEA.

Programmet på 100% på nätet sparar tid och pengar för att resa utomlands. Det betyder inte att du studerar isolerat. Genom det interaktiva diskussionsforumet kan du hålla kontakten med dina kamrater och professorer för att dela med sig av erfarenheter, ställa frågor, diskutera verkliga affärssaker och inleda debatter. Du kan också välja det blandade alternativet genom att följa specialiseringskurser på campus i Maastricht i juni / juli.

Studera på avstånd men med obegränsade möjligheter till online-nätverk
Kurser levereras i 8-veckors moduler, i ett aktivt inlärningsformat. För att vara fokuserad och att vägleda dig genom programmet kommer du att uppfylla övningsinriktade uppdrag varje vecka. Dessa uppdrag kan bestå av olika uppgifter, alla relaterade till kursens ämne och kan variera per vecka. Litteraturläsning, debatter i diskussionsforumet om videosaker eller journalposter, efter föreläsningar är alla delar av programmet. Videofall i diskussionsforumet kommer att inleda debatten med dina medstudenter medan animerade videor kommer att presentera dig för veckoslutet. Varannan vecka kommer du att diskutera journalposter som relaterar till kursens ämne. Du följer online presentationer av erfaren fakultet i föreläsningarna. Diskussionsforumet är den plats där du ansluter, interagerar, delar erfarenheter och arbetar tillsammans med medarbetare som gör dig del av ett varierat och internationellt virtuellt klassrum. Du avslutar varje modul med ett slutligt uppdrag / projekt. För att övervaka dina framsteg under en kurs kommer du att reflektera över din prestation genom självbedömningsaktiviteter. Vår internationella fakultet har en stor historia vid leverans av online kurser och guidar dig genom programmet. Karriärtjänster ingår också i MSM Online MBA med karriärtjänster tips, presentationer och webinars.

Välj 100% online eller blandad
Du kan följa MSM Online MBA helt online utan skyldigheter för bostadsveckor. Men om du föredrar att uppleva ansikte mot ansikte kan du gå med i specialkurserna på MSM i Maastricht. Mot en extra kostnad kan vi hjälpa dig att resa till vår campus i Maastricht för att ta den specialisering du vill ha i ett ansikte mot ansikte klassrumsinställningar.

Utformad för yrkesverksamma som föredrar flexibilitet på nätet
Online MBA erbjuder dig flexibiliteten att kombinera dina arbetsansvar och / eller familjeåtaganden med att studera en MBA. Formatet på programmet ger dig möjlighet att studera vart du vill och när det passar ditt schema. Du kommer inte ha några tentor men för att hålla dig fokuserad och på rätt spår, skickar du veckovisa uppdrag. Dessa uppdrag är väldigt praktiska, fokuserade på aktuella affärsutvecklingar och direkt tillämpliga på din egen organisation.

Anpassa din MBA
För att du ska kunna anpassa din MBA kring dina specifika studiebehov och karriärperspektiv erbjuder MSM ett antal specialiseringar:

Företagsrelaterade specialiseringar:

  • Företagande
  • Internationell affärsverksamhet och hållbar utveckling
  • Bokföring och finans
  • Den digitala ekonomin
  • Supply Chain Management

Branschfokuserade specialiseringar *:

  • Sports Management
  • Healthcare Management
  • Offentlig sektorledning

* En del av branschfokuserade specialiseringar kan vara föremål för extra avgifter.

Program undervisas på:
  • Engelska
Senast uppdaterad December 9, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,000 EUR
Besök webbplatsen för de tillgängliga stipendierna.
Deadline
Kontakt Skolan
Early bird deadline: 1 April
Nov 1, 2019
Early bird deadline: 1 September
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Early bird deadline: 1 April
Startdatum
Nov 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019
Early bird deadline: 1 September
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Early bird deadline: 1 April
Slutdatum

Nov 2019

Location
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019
Early bird deadline: 1 September
Slutdatum

Online MBA @ MSM