Read the Official Description

Master of Arts in Religion (MAR) kapitaliserar sig på den rika lutherska bekännelsen av Concordia University Chicago (CUC). Det är ett idealiskt sätt för kyrkans arbetare och lekpersoner att berika sin förståelse av Bibeln och kristen teologi i ett onlineformat som är utformat för personer som arbetar heltid.

Programmet lärs i kohortgrupper som går igenom de 11 kurserna tillsammans. Varje kurs är åtta veckor i längd; en kurs tas i taget. Studenter kan börja studera på hösten eller vårterminen. Inga kurser undervisas på sommaren.

Vem drar nytta av Master of Arts in Religion?

  • Lutherska lärare, diakonesser, styrelseledamöter för kristen utbildning, missionärer, kyrkliga arbetare och lekpersoner. Att ha en avancerad examen kan hjälpa LCMS-kyrkans arbetstagare att få ökade fördelar från sina arbetsgivare.
  • Informerade kristna lekmän från någon valör som önskar trogen, konfessionell studie av teologi från professorer som tror att bibeln är inerrant och auktoritativ.
  • Pensionärer som vill studera Guds ord och lutherska doktrin.
  • Makar till lutherska kyrkans arbetstagare kan använda denna utbildning för effektiv service i deras församling.

Vem lär ut kurser?

Kurser lärs av CUCs teologiprofessorer. Våra teologer är alla ordinerad pastorer i den lutherska kyrkan-Missouri Synod (LCMS) som håller avancerade grader och undervisar inom sina specialområden. Eftersom onlineformatet tillåter oss att hitta de bästa professorerna från hela landet, kan vissa kurser undervisas av tilläggsordnade LCMS-teologer.

Vilka är programförutsättningarna?

Grundläggande kurser i lutherska studier av Gamla Testamentet, Nya Testamentet och Lutherska doktrinen krävs innan full acceptans i MAR beviljas. Före godkännande ska studenter som inte tidigare har tagit dessa grundläggande kurser behöver göra det på grundnivå eller visa kompetens inom dessa områden. Kompetens tentor är tillgängliga.

Programlängd

33 högskolepoäng *, 6 terminer

Program taught in:
Engelska

See 32 more programs offered by Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Last updated October 17, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
6 terminer
Heltid
Deadline
Kontakt Skolan
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Slutdatum