Online Master i politisk marknadsföring

Rome Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online Master i politisk marknadsföring

Rome Business School

Startdatum: varje år, i mars och oktober.

Arbeta i politik har aldrig krävt så många yrkeskompetenser som i denna historiska period. Att spela en aktiv roll i en valkampanj i partiets liv, men också skriva om politik varje dag, är aktiviteter som utan särskild träning och utan att behärska de senaste teknikerna riskerar att vara oproduktiva .

58966_TwitterGenericPost.png

Magisterexamen i politisk marknadsföring syftar till att ge den kunskap och förmåga som krävs för att effektivt och professionellt hantera kommunikations- och marknadsföringsprocesser som stöder politiska kampanjer och aktiviteter. Politisk valmarknadsföring - Strategi - Marknadsundersökning för politik - Segmentering, inriktning och positionering för politik - Politisk valmarknadsföringsblandning - Marknadsföring 2.0 och 3.0 för politik Web och sociala medier för politik - Web och social media kampanjplanering, genomförande och kontroll för Politik - Användning av Facebook, Twitter, LinkedIn och Google för politisk kommunikation - Politisk bloggning - Emailing-tekniker Offentligt talande - Verbal och icke-verbal kommunikation - Feedback effektivitet - Aktivt lyssnande - Steg för en effektiv offentlig presentation Politisk pressbyrå - Politisk journalistik - Pressen Kontor - Planering av aktiviteter - Genomförandeåtgärder och övervakningsresultat. Organisera händelser - Val och ideation av den mest lämpliga händelsen för att nå målen - Projektdefinition - Budgetdefinition genom utvärdering av ekonomiska aspekter - Promotion: via sociala medier och offline via traditionella medier - En praktisk organisation av evenemanget. Valsystemet och dess specificitet - Pluralitetssystem - Majoritetssystem - Proportionella system - Blandade system Ledarskap för politik - Interpersonella inflytande - Ledarskapsstilar - Teknikerna Spin Doctoring - Roll och aktivitetsutveckling - Strategier och tekniker - Excellensfall Fundraising for politiken - Insamlingsmetoder och taktik - Insamlingsmönstren - Förvaltningen av relationen med givare - Budgeterings- och personalmodeller - Effektiva och etiska profiler - Telefonbank, konservering och speciella händelser Valskampanjhantering - Traditionell vs digitala kampanjer - Personalhantering och organisation för en valkampanj - Den tematiska kampanjen - Territoriell kampanj - Fallstudier Innovativa kommunikationstekniker för politik - Grafisk, video och digital design - Modellering och 3D-animering - Ökad verklighet - Mobila appar - Videokartläggning Internationella excellensfall Edsegovis HOLOS-modell (Mexiko)

Struktur (12 månader)

  • 6 månader i Rom: Föreläsningar Ytterligare aktiviteter
  • 6 månaders projektarbete
  • Karriärtjänster och Internationellt nätverk

Deltagande avgifter

För att säkerställa en högkvalitativ kurs är deltagande begränsad till högst 20 deltagare. Urvalet är baserat på utvärdering av CV och på resultaten av tekniska motiverande intervjuer. Anmälningsavgiften för kandidatexamen i politisk marknadsföring är på € 4.500,00 (inklusive moms).

Rome Business School Distance Learning med LIVE föreläsningar

Utbildningseffektivitet, vård och ekonomi

Rome Business School kurser finns också i distansundervisning formel. Skolan tillhandahåller inte bara undervisningsmaterial utan även möjligheter till live online lektioner och kontinuerlig hjälp av en personlig handledare. Detta didaktiska alternativ garanterar sålunda en stor träningseffektivitet, är ekonomiskt fördelaktig och ger dig stor flexibilitet vid studier. Rome Business School distansprogram är utformade för att ge dig maximal stöd och framgång i lärandet, även om du inte fysiskt deltar i campusföreläsningarna. Levande lektioner på nätet Du kommer att kunna följa lektioner av professorer och experter från hemmet, eller var du än är, med samma utbildningseffektivitet på campusbanan. Rome Business School använder en spännande online plattform för distans-learning kurser, så att du kan:

  • Följ lektioner med full ljud och video;
  • Delta i realtidsljud och video med instruktör och klasskamrater;
  • Samarbeta och dela dokument.

Vad behöver du? För att få ut mesta möjliga av våra lektioner är här allt du behöver: • En dator eller en trådlös enhet med en Internetanslutning; • En ljudanslutning - antingen via din dator eller telefon; • En webbkamera (tillval).

Utmärkt läromedel Vi kommer att förse dig med alla inlärningsmaterial från campusprogrammet (böcker, tablettdator, föredragstexter, etc.); du kommer att kunna studera och träna från ditt eget hem, på din egen tid. Tillgänglighet av en personlig handledare Förutom det stora utbudet av läromedel kan du också dra nytta av stöd från en Rome Business School . Handledaren följer dig genom kursen och hjälper dig att uppnå framgång. Karriärservice Deltagare i distansutbildningens masterkurs har rätt till samma yrkesmässiga möjligheter som på campuskursen: - Internationellt betald praktik med ledande företag och organisationer i över 113 länder, - Att ha ditt CV infört i Rome Business School databasen och distribuerat till företag, organisationer och headhunters i Rome Business School internationella nätverk. - Gratis recension av ditt CV; - Stöd i hanteringen av dina intervjuer. Inlärningstest För varje inlärningsmodul kommer du att ta kontextualiserade skrivprov för att hålla reda på dina framsteg. Ett forum för att dela erfarenheter bland studenter Genom vårt dedikerade onlineforum kan du prata med och dela erfarenheter och idéer med andra distanslärande studenter. Lika kvalifikationer och certifiering som campuskursen Programmet för distansundervisning ger dig rätt till samma kvalifikationer och karriärservice som campusprogrammet. Möjlighet att lägga till klassrumsföreläsningar Om du vill kan du också lägga till distansundervisning, vissa campusföreläsningar, i samförstånd med vårt sekretariatskontor, med extremt fördelaktiga förutsättningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Rome Business School

Senast uppdaterad April 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
12 månader
Deltid
Price
Pris
4,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan