Online Master i mat och dryck Management

Rome Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online Master i mat och dryck Management

Rome Business School

Startdatum: varje år, i mars och oktober

Utbildning av excellensbetalda praktikplatser, karriärservice, internationellt nätverk och många andra fördelar med din professionella och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan.

Rome Business School masterkurs i mat- och dryckeshantering erbjuder generell ledarutbildning kombinerad med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang.

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer både på hemmamarknaden och på den internationella marknaden. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.

Den roll som italienskgjorda produkter spelar är också alltmer dominerande i gästbranschen, vilket är en viktig aspekt av den nya italienska identiteten. Ett starkt bidrag till denna "rörelse" hade givits av hotellkedjor, som med sin känslighet och marknadskunskap har börjat presentera italienska produkter och kockar - både hushållsnamn och upp-och-på-kommande dem som sprider sina personliga engagemang, kultur och experiment i sina erbjudanden. Detta har gjort det möjligt för hotellrestauranger - som under lång tid ansågs ge en andra tiermat och dryckesbjudande - att återigen ta ställning till centrum. Denna återuppkomst har idag förtunnats, och hotellköket ges mycket högt beaktande. Tack vare företagsinvesteringar är fler och fler arenor återställande, inte bara för att möta (övervägande utländska) gästkrav utan också att locka till sig en extern kundkrets och att skilja sig både när det gäller kvalitet och ledning.

Innehåll

Introduktion

  • Mat- och dryckes- och jordbruksmatssystemet

Food and Beverage Industry Management

  • Grundläggande förvaltning: delar av företagsstrategi och organisation
  • Ekonomi och livsmedelsföretagsledning
  • Marknadsföring och digital marknadsföring
  • Redovisning och förvaltningskontroll
  • Grunderna i projektledning
  • Affärsplanering
  • Personalavdelning
  • Från konceptet till projektet: definiera ett projekts riktlinjer genom att skapa konceptet
  • Geomarketinganalys
  • Estetisk och funktionell design: identifiera strukturella behov / erforderliga utrymmen och deras fördelning / definiera en layout
  • Administrativa krav för att etablera ett företag / verifiera lämpligheten för en plats
  • Jobbhälsa och säkerhet: föreskrifter och dokument

Livsmedelsförvaltning

  • Designa ett matutbud (meny, prissättning, mat
  • Detaljhandeln
  • Leverantörsval
  • Kostnadskostnadskontroll
  • Menyteknik
  • Restaurang och kök layout
  • Practice Lab: besök till producenter

Beverage Management

  • Utformning av dryckesbjudandet (vin / öl / cocktaillista)
  • Detaljhandeln
  • Leverantörsval
  • Dryckeskostskontroll
  • Vin och dryck lista engineering
  • Vinkällare layout
  • Practice Lab: besök till producenter

Marknadsföring och kommunikation för mat och dryck

  • Mat och dryckesindustrin marknadsföring
  • Restaureringstjänster marknadsföring
  • Digital marknadsföring
  • Brand management - Bild och varumärkesidentitet
  • Mat, vin och massmedia - kommunikationsverktyg (matguider, branschpublikationer / webbplatser, nyhetsbrev)
  • Storytelling tillämpas på Food
  • Innehållshantering
  • Social media management för livsmedels- och dryckesindustrin
  • Mat
  • Kundtjänst
  • Mat och dryck händelser och rollen för PR

Fallstudier

  • Marknadsföring av livsmedelsprodukter och varumärkeshantering
  • Vinmarknadsföring och varumärkeshantering
  • Marknadsföringsstrategier tillämpas på branschinnehåll: fallhistorier och testimonials

Mat och dryckesindustrin innovation och strategier

  • Internationaliseringsstrategier
  • Ny teknik: från produktionskedja till service
  • Starta en start i livsmedels- och dryckesindustrin

Läromöjligheter och studieavgifter

Rome Business School masterexamen i Food and Beverage Managements deltagaravgift är € 6 500,00. Kursen är tillgänglig antingen på campus eller genom distansutbildning, och är strukturerad i:

  • 6 månader av föreläsningar
  • 6 månaders projektarbete
  • Internationella praktikmöjligheter
  • Företagsbesök
  • Kulturprogram

Rome Business School Distance Learning med LIVE föreläsningar

Utbildningseffektivitet, vård och ekonomi

Rome Business School kurser finns också i distansundervisning formel. Skolan tillhandahåller inte bara undervisningsmaterial utan även möjligheter till live online lektioner och kontinuerlig hjälp av en personlig handledare. Detta didaktiska alternativ garanterar sålunda en stor träningseffektivitet, är ekonomiskt fördelaktig och ger dig stor flexibilitet vid studier. Rome Business School distansprogram är utformade för att ge dig maximal stöd och framgång i lärandet, även om du inte fysiskt deltar i campusföreläsningarna. Levande lektioner på nätet Du kommer att kunna följa lektioner av professorer och experter från hemmet, eller var du än är, med samma utbildningseffektivitet på campusbanan. Rome Business School använder en spännande online plattform för distans-learning kurser, så att du kan:

  • Följ lektioner med full ljud och video;
  • Delta i realtidsljud och video med instruktör och klasskamrater;
  • Samarbeta och dela dokument.

Vad behöver du? För att få ut mesta möjliga av våra lektioner, här är allt du behöver:

• En dator eller en trådlös enhet med en Internetanslutning.

• En ljudanslutning - antingen via din dator eller telefon;

• En webbkamera (tillval).

Utmärkt läromedel Vi kommer att förse dig med alla inlärningsmaterial från campusprogrammet (böcker, tablettdator, föredragstexter, etc.); du kommer att kunna studera och träna från ditt eget hem, på din egen tid.

Tillgänglighet av en personlig handledare Förutom det stora utbudet av läromedel kan du också dra nytta av stöd från en Rome Business School . Handledaren följer dig genom kursen och hjälper dig att uppnå framgång.

Karriärservice Deltagare i distansutbildningens masterkurs har rätt till samma yrkesmässiga möjligheter som på campuskursen: - Internationellt betalda praktikplatser med ledande företag och organisationer i över 130 länder; - Att ha ditt CV infört i Rome Business School databasen och distribuerat till företag, organisationer och headhunters i Rome Business School internationella nätverk. - Gratis recension av ditt CV; - Stöd i hanteringen av dina intervjuer.

Inlärningstest För varje inlärningsmodul kommer du att ta kontextualiserade skrivprov för att hålla reda på dina framsteg.

Ett forum för att dela erfarenheter bland studenter Genom vårt dedikerade onlineforum kan du prata med och dela erfarenheter och idéer med andra distanslärande studenter.

Lika kvalifikationer och certifiering som campuskursen Programmet för distansundervisning ger dig rätt till samma kvalifikationer och karriärservice som campusprogrammet.

Möjlighet att lägga till klassrumsföreläsningar Om du vill kan du också lägga till distansundervisning, vissa campusföreläsningar, i samförstånd med vårt sekretariatskontor, med extremt fördelaktiga förutsättningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Rome Business School

Senast uppdaterad April 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Price
Pris
6,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan