Online Master i e-hälsa

Rome Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online Master i e-hälsa

Rome Business School

Startdatum: varje år, mars och oktober

Under SIT-italienska föreningen för telemedicin - Rome Business School masterexamen i e-hälsostyrning har utformats för att ge utbildning om organisatoriska processer och tekniker som syftar till korrekt införande och hantering av IKT-lösningar och telemedicin i Hälsosystem.

58955_eHealt.jpg

E-hälsa är den kombinerade användningen av informationsteknik och elektronisk kommunikation, särskilt internet, inom hälsovårdssektorn, för kliniska, pedagogiska och administrativa ändamål. både på plats och på avstånd (i vilket fall det kallas telemedicin). E-hälsa är inte bara en teknisk utveckling utan utgör också ett sätt att tänka, ett engagemang, ett organisatoriskt tillvägagångssätt för att förbättra vården lokalt eller regionalt genom att använda de nya möjligheterna som presenteras av informations- och kommunikationsteknik. Startdatum: varje år, i mars och oktober.

Utbildningsmål

Efter avslutad kurs kommer deltagarna att: - förstå e-hälsa och telemedicinens terminologier och deras tillämpningsområden - vara medvetna om de mest utbredda och innovativa tekniska plattformarna och tillgängliga lösningar - ha kompetens att utvärdera och välja bästa e-hälsa projekt och lösningar - kunna hantera de organisatoriska aspekterna som följer av införandet av e-hälsa i en institution, en region eller ett land - kunna tillämpa kunskapen om de europeiska e-hälsovårdsprojekten i toppklass inhemska sammanhang - vara e-hälsa evangelister.

Kursinnehåll

- Introduktion, Villkor och Allmänna Begrepp - Hälsokunskapsbedömning - Elektroniska Medicinska Register - National Electronic Health Records - Kronisk sjukdomshantering - EMR för primärvård - Kliniska beslutsstödsystem - UK WSD "Den största slumpmässiga kontrollprovet av Telehealth and Telecare i världen "- Bättre hälsa genom IT-standarder och interoperabilitet - Telemedicin: Användningsområden och tekniker - Introduktion till e-hälsa i sjukhusmiljöer - Ekonomi för e-hälsa - Hälsovårdsreform: Ändra vårdmodellerna i Europa - ESA-aktiviteter inom telemedicin: rymdteknik E-hälsovård i de italienska regionerna - E-hälsa på sjukhus - Telemedicin för lokala organisationer - Telemedicin för utvecklingsländer - Offentliga-privata partnerskap - Utformning av e-hälsoprojekt - Europeisk strukturfinansiering för e-hälsovård

Deltagaravgift

Anmälningsavgiften för kandidatexamen i eHealth Management är € 4.500,00.

Kursen är uppbyggd i - 6 månader av föreläsningar, en gång per vecka - 6 månader av det slutliga projektarbetet.

Deltagande formler

Denna kurs kan delta i följande formler: - På campus, vid Rome Business School Rom huvudkontor. - distansutbildning, genom en banbrytande e-learning plattform med levande föreläsningar och en bra lärar-student interaktion.

Rome Business School Distance Learning med LIVE föreläsningar

Utbildningseffektivitet, vård och ekonomi

Rome Business School kurser finns också i distansundervisning formel. Skolan tillhandahåller inte bara undervisningsmaterial utan även möjligheter till live online lektioner och kontinuerlig hjälp av en personlig handledare. Detta didaktiska alternativ garanterar sålunda en stor träningseffektivitet, är ekonomiskt fördelaktig och ger dig stor flexibilitet vid studier. Rome Business School distansprogram är utformade för att ge dig maximal stöd och framgång i lärandet, även om du inte fysiskt deltar i campusföreläsningarna. Levande lektioner på nätet Du kommer att kunna följa lektioner av professorer och experter från hemmet, eller var du än är, med samma utbildningseffektivitet på campusbanan. Rome Business School använder en spännande online plattform för distans-learning kurser, så att du kan:

  • Följ lektioner med full ljud och video;
  • Delta i realtidsljud och video med instruktör och klasskamrater;
  • Samarbeta och dela dokument.

Vad behöver du? För att få ut mesta möjliga av våra lektioner är här allt du behöver: • En dator eller en trådlös enhet med en Internetanslutning; • En ljudanslutning - antingen via din dator eller telefon; • En webbkamera (tillval).

Utmärkt läromedel Vi kommer att förse dig med alla inlärningsmaterial från campusprogrammet (böcker, tablettdator, föredragstexter, etc.); du kommer att kunna studera och träna från ditt eget hem, på din egen tid. Tillgänglighet av en personlig handledare Förutom det stora utbudet av läromedel kan du också dra nytta av stöd från en Rome Business School . Handledaren följer dig genom kursen och hjälper dig att uppnå framgång. Karriärservice Deltagare i distansutbildningens masterkurs har rätt till samma yrkesmässiga möjligheter som på campuskursen: - Internationellt betald praktik med ledande företag och organisationer i över 113 länder, - Att ha ditt CV infört i Rome Business School databasen och distribuerat till företag, organisationer och headhunters i Rome Business School internationella nätverk. - Gratis recension av ditt CV; - Stöd i hanteringen av dina intervjuer. Inlärningstest För varje inlärningsmodul kommer du att ta kontextualiserade skrivprov för att hålla reda på dina framsteg. Ett forum för att dela erfarenheter mellan studenter Genom vårt dedikerade onlineforum kan du prata med och dela med sig av erfarenheter och idéer med andra distansstudenter. Lika kvalifikationer och certifiering som campuskursen Programmet för distansundervisning ger dig rätt till samma kvalifikationer och karriärservice som campusprogrammet. Möjlighet att lägga till klassrumsföreläsningar Om du vill kan du också lägga till distansundervisning, vissa campusföreläsningar, i samförstånd med vårt sekretariatskontor, med extremt fördelaktiga förutsättningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Rome Business School

Senast uppdaterad April 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
12 månader
Deltid
Price
Pris
4,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan