Online Master grad M.Mus Populär musikprestation

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

I anslutning till London College of Music och University of West London har AMSonline M.Mus Popular Music Performance utvecklats för att tillgodose behoven hos samtida musiker på en praktisk, akademisk och professionell basis som levereras av högkvalificerade yrkesverksamma som arbetar med musiken industri.

Kurs

  • Utforska djupt ett musikområde som intresserar dig
  • Utöka och utveckla din konkurrenskraft
  • Få akademiskt erkännande för att utforska teorier och idéer

För branschpersonal:
Vi erbjuder möjlighet att snabbt spåra studenter med erfarenhet från branschen (10 år) på mästarna. Vi kartlägger din tidigare erfarenhet mot de två år av grundgraden så att du kan gå rakt fram på det sista året och uppnå din masterexamen.

M.Mus Populärmusikprestation

PERFORMANCE PORTFOLIO

Konsolidera och bygga på prestationsförmåga med fokus på stilistisk tolkning, teknik och kreativitet.

ENSEMBLE OCH MUSICAL DIRECTION FUNKTIONER

Repetera och utföra med målet att utveckla ensemblefärdigheter med tonvikt på musikalisk riktning, kreativ tolkning och teknisk skicklighet.

POST GRADUATE FORSKNINGSMETODER

Genomföra flera uppgifter relaterade till din disciplin, inklusive att bygga en dokumentation av forskning och avhandling förslag eller projekt med en annoterad bibliografi.

KRITISKA PERSPEKTIV

Utveckla en förståelse för viktiga kritiska förhållningssätt till studien av populärmusik genom en undersökning av nyckellitteraturen. Studera en serie viktiga utövare, genrer och milstolpar från populärmusikens landskap genom analys och kritiskt tänkande.

PERFORMANCE PORTFOLIO 2

Bygga vidare på det arbete som slutförts i Performance Portfolio 1, utveckla vidare kompetens som en utövande. Viktiga faktorer är utveckling och expansion av ökad teknisk prestationsförmåga, tillsammans med tolknings- och stilistiska drag.

MASTER LEVEL PROJECT

Ett projekt eller en avhandling baserad på en vald forskningsfråga som har utvecklats under forskningsmetodsmodulen och genom diskussion med modulledaren.

alternativ

låtskrivande

Engagera sig i utveckling, förvaltning och genomförande av en högkvalitativ sångportfölj. Materialet kan vara i någon genre med en slutlig presentation av en portfölj med inspelningar av dina kompositioner, blyblad och en skriftlig kritik.

Musikpedagogik

En placering för att delta i lärande och undervisningsverksamhet baserat på en samhällsmusikpraxis med målet att utveckla och genomföra två observerade sessioner.

Ingångskrav

Minst 2: 1 i en relaterad grundkurs, plus en framgångsrik audition och intervju. Ekvivalenta utländska kvalifikationer kommer att övervägas.

progression

Att studera på den här nivån breddar dina horisonter som musiker och forskare, för att stödja dig i en mångfacetterad karriär. Dessa mästare gör det möjligt för dig att utforska intressanta områden på ett djupare sätt, utveckla nya färdigheter och öppna nya utbildningsområden både musikaliskt och akademiskt.

audition

TBC

Hur länge kommer det vara?

Heltid 3 x 12 veckors trimester

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Läs mer

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Läs mindre
edinburgh , Exeter , Gateshead , Glasgow , Southampton + 4 Mer Mindre