Read the Official Description

Benedictine University online Master of Business Administration (MBA) utbildningsprogrammet förbereder dig för att framgångsrikt leda organisationer genom de utmaningar som det 21: a århundradet företagsklimatet, bland annat globala frågor, teknik utvecklas och en blandad personalstyrka.

Benedictine online MBA-examen ger en robust verksamhet stiftelse läroplanen för att säkerställa att du är fullt beredd att öka din karriär när du examen. Du kommer att få kontakt med professorer och studenter som arbetar i en mängd olika branscher, vilket ger dig möjlighet att utforska nya områden karriär eller bekräfta ditt engagemang för din nuvarande professionella mål.

Erbjuds från ett regionalt ackrediterade universitet, ger vår MBA online program två alternativ: - Den traditionella-rätters-på-en-gång online MBA-programmet, som upptagen yrkesverksamma lätt kan passa in i deras scheman - Ett påskyndat online-MBA-program som låter du hoppar på den snabba banan genom att ta två kurser i taget

Studenter med en utbildningsbakgrund i näringslivet kanske kan avstå från upp till fyra grundkurser och i vissa fall ingen GMAT krävs.

Välj mellan sju inriktningar

Upptäck vad som gör dig brinner för affärer genom djupgående, avancerade affärskurser presenteras i en flexibel, personlig format.

Skräddarsy din examen med en av sju MBA koncentrationer som kombinerar en grund av väsentliga kunskaper i företagsekonomi med fördjupning i ett visst funktionellt område. Välj online MBA koncentrationer i:

 • Redovisning - Entreprenörskap och hantera innovation - Financial Management - Health Administration - International Business - Internet Marketing - Marketing Management

Dubbla MBA programmöjligheter finns också.

Varför tjänar din MBA från Benedictine University?

 • Du ska få din examen från ett ackrediterat etablerad institution med mer än 127 års historia och en tradition av akademisk excellens.
 • Du kan vara säker på att din online-MBA-examen förbereder dig för att framgångsrikt navigera din karriär genom marknadsturbulens, organisationsförändringar och den globala konkurrensen.
 • Student Satisfaction är vår # 1 prioritet. Vår Våren 2014 undersökning av online MBA alumner visar att:
  • 94% av våra studenter säger att online-MBA-programmet vid Benedictine förberett dem för deras nuvarande karriär.
  • 28% av våra studenter säger att de direkt kan tillämpa en löneökning till sin examen, medan en annan 41 procent räknar med en löneökning inom det närmaste året.
  • 48% antingen fått en befordran på jobbet eller ökat ansvar.
  • 33% säger att de har ökat förtroende på arbetsplatsen.
  • Utexaminerade valde vårt program för sin flexibilitet, rykte som en ideell universitet och stödjande antagning laget. Om de kunde göra det hela igen, tillfrågade 80% sade att de skulle tjäna deras online MBA vid Benedictine.

Benedictine University Online MBA Lovord

Benedictine University lockar konsekvent meddelande för kvalitet och tillväxt för MBA-programmet. - Crain: s Chicago Business rapporterade att Benedictine MBA var femte största MBA-program i Chicago. - TheBestColleges.org rankad online-program på Benedictine Nr 1 bland online MBA. - Dessutom är Benedictine konsekvent rankas som en av de bästa master universitet i Mellanvästern med US News & World Report® och listas bland USA: s Top Högskolor genom Forbes .

Varför Benedictine Online?

 • Inga VISA krav: Benedictine erbjuder fullt online grader så att du kan tjäna en USA utbildning i bekvämligheten av ditt hem. - Respekterad Online Degree: Våra online studenter tjäna lika respekterad examen som studenter som deltar på campus. - Erkänd: Namngivna den snabbast växande universitetet i USA av Krönikan av högre utbildning och rankas bland USA: s Top Högskolor med Forbes Magazine. - Prisvärd: Benedictine University Online erbjuder prisvärda undervisning och stipendiemöjligheter. - Liten klass Storlek: Benedictine universitetets online-program erbjuder små klasser och den personliga uppmärksamheten förväntas av en top-tier, privat universitet. - Bekvämlighet: Gå din kurser var som helst via bekväma, onlinekurser med stöd av utestående 24x7 teknisk support. - Mycket Interactive: Interagera fullt med dina lärare och andra studenter i vår unika virtuella klassrum. - Global Networking: Vi har studenter och akademiker från alla 50 stater och mer än 17 länder. - Ackrediterad: Benedictine University är regionalt ackrediterade av Higher Learning kommissionen i norra centrala sammanslutningen för Högskolor och skolor (NCA).

Online Master of Business Administration Förkunskapskrav

 • Studenterna måste ha en grundexamen från ett regionalt ackrediterade högskola eller universitet med ett minimum kumulativ GPA på 3,0. Studenter med en undergraduate GPA på 2,5 till 2,9 kommer att övervägas för villkorlig antagning baserat på andra aspekter av deras antagning fil.
 • Internationella studenter måste fylla utvärdering av Educational Credential utvärderare (ECE) eller utbildningsplanen för att bedöma reell kompetens i andra länder eftersom det kan jämföras med USA: s utbildning.
 • Alla internationella studenter måste visa att de har uppfyllt de engelska kompetenskraven för utbildningsprogrammet som de tillämpar. Studenter som söker till forskarutbildningen måste uppfylla ett av följande krav: TOEFL Paper Based Test: 550; TOEFL internetbaserad test: 78; IELTS Exam: 6.0

Testimonials

"Mina erfarenheter med fakulteten har varit enastående. Medlemmarna i fakulteten är utövare inom området och är engagerade i mitt lärande. De ger verkliga exempel för att visa att tillämpa lärdomar som dagens marknad. Fakulteten utmanade mig att lära sig och förstå de lärdomar som använder min text, internet och mina kurskamrater. "- Julie A. Kons

"Jag är för närvarande på en direktörsnivå och känner att min examen vid Benedictine har och kommer att betala sig i hög grad. Jag har aldrig riktigt haft ett grepp om de ekonomiska siffrorna som används i min position, men slutligen kunde förstå och få input om finansiella budgetblad och grundläggande avdelningsredovisning. Problemen är vanliga i näringslivet och kan ofta komma i vägen, har min erfarenhet på Benedictine lärde mig att driva igenom och övervinna dessa problem genomgående "-. Cindi Reyes

"Många av mina kamrater utmanade mitt beslut att fullfölja min MBA. Jag var redan en framgångsrik marknadsförare i över 15 år som innehar chefsnivå byrå positioner. Så varför behöver jag en MBA? Om erfarenhet har lärt mig något är det att ingenting har mer värde än fortsatt lärande. Mitt område är mycket konkurrensutsatt, alltmer digitaliserad, och ständigt föränderliga. Krävs fortsatt kunskapstillväxt att konkurrera. Tack och lov, genom min erfarenhet med MBA-program, vad jag har lärt mig har hittills överträffat mina förväntningar. "- Mary Susan Murphy

Program taught in:
Engelska

See 6 more programs offered by Benedictine University »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum