Online MSc i affärsanalys

Allmänt

Programbeskrivning

University of Baths EQUIS-ackrediterade School of Management levererar denna MSc online med enheter som drivs i samarbete med IBM och SAS.

Utnyttja data och främja din karriär

Genom att överbrygga klyftan mellan datavetenskap och företagsledning utrustar Business Analytics online MSc dig med nödvändig teknisk kompetens och expertis för att ta din karriär till nästa nivå. Du får de strategiska, problemlösande och beslutsfattande färdigheterna som är avgörande i dagens affärsvärld, och öppnar din karriär för en mängd spännande chefs- och konsultanalysroller.

Den här 100% onlinekursen är perfekt för arbetande yrkesmän och erbjuder en möjlighet att fokusera på både data och beslutsanalys. Detta är nyckeln till att ge dig en konkurrensfördel i en värld där data är avgörande för att lösa problem i nästan varje bransch och arbetsplats.

Få reda på mer

Förvandla data till insikt

Det är en sak att identifiera och utvinna insikter från oändliga dataströmmar, men det är en helt annan att utnyttja big data som ett praktiskt verktyg för att driva verklig förändring. Med en stark betoning på att producera och tillämpa datainsikt utforskar Business Analytics online MSc en rad enheter som data mining, maskininlärning och business intelligence.

I stället för att bygga på spekulativt beslut, fokuserar skolan på matematikbaserad receptbelagd analys, vilket hjälper till att grunda ditt arbete i den verkliga världen. Du får värdefull kunskap för att komplettera din affärsupplevelse och hjälper dig att ta itu med dagliga utmaningar i en mängd branscher.

School of Management är också rankat som 5: e av alla brittiska baserade kurser för affärsanalys av QS Business Masters Rankings 2020. Detta ger dig förtroende för att tid som spenderas med University of Bath är god tid.

Läs mer

Interaktiv online-inlärning

Du kommer att lära dig via fördjupande videomaterial och realistiska fallstudier, samt dra nytta av direkt och regelbunden kommunikation med andra studenter och lärare.

Online MSc Business Analytics ger dig inte bara en djupare förståelse för datavetenskap, den utrustar dig med affärsskick för att implementera datainsikt i praktiken och ta din karriär till nästa nivå.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Ingångskrav

  • Vanligtvis bör du ha en första eller andra klassens kandidatexamen i ett kvantitativt ämne. Dessutom behöver du ett allmänt programmeringsspråk.
  • Internationella studenter: Sökande måste ha en IELTS-poäng på 7,0 med minst 6,5 i något band.

Uppgradera din karriärpotential med University of Bath

Vänligen kontakta oss för mer information.

Senast uppdaterad Jan 2020

Om skolan

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Läs mer

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Läs mindre