Online MSc International Business

Universitetsbyggnaden i Birminghams AMBA-ackrediterade 100% Online MSc International Business är utformad för att förbereda nyutexaminerade (och de som är i tidigt skede av sin karriär), för utmaningarna inom företagsledningen, och erbjuder en mängd praktiska färdigheter för att kunna hålla sig framåt i dagens konkurrenskraftig affärsmiljö.

Levereras 100% online, det gör det möjligt för eleverna att få möjlighet att lära sig principerna för globala affärer tillsammans med att odla sin karriär - och sätta in testet i realtid för större framgång på arbetsplatsen.

"Programmet har hjälpt mig att lära mig den teoretiska och praktiska erfarenheten som jag behövde för att lyckas. Det kan ha gått upp till tre år att fortsätta traditionella studier. Att kunna kombinera både arbete och studier har gett mig ett försprång på min karriär. "Roberto Lionti, Online MSc International Business.

Från början har du tillgång till anställningsrådgivning och en-till-en-coaching för att bekräfta dina mål, vilket hjälper dig att påskynda din karriär till ledningen. Förbättra din praktiska kunskap att utvecklas på en konkurrenskraftig global affärsmarknad. Få reda på mer.

Om du har tre års - eller mer - yrkeserfarenhet på ledningsnivå, kanske du är intresserad av AMBA-ackrediterade Online MBA.

Öppnar dörrar till en lyckad karriär

Online MSc International Business lärs av ledande experter och täcker alla viktiga verksamhetsområden, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och ekonomi. Genom att erbjuda en sådan omfattande och mångsidig lärande erfarenhet, kommer du att ha befogenhet att utveckla en fullständig förståelse för dynamiken i moderna affärer, och förbereda dig slutligen för att bli framtidsansvarig.

Att studera Online MSc International Business tar ungefär 2,5 år att slutföra. Det är ett 180-kreditprogram (inklusive en 60-poängsavhandling).

År ett kärnmoduler - krediter

 • Hantera globala verksamheter - 10
 • Internationell marknadsföring - 10
 • Internationell verksamhet - 10
 • International Accounting and Finance - 10
 • Organisationsbeteende och mänsklig resurshantering - 10
 • Strategi - 10

År två kärnmoduler - krediter

 • Hantera global service - 10
 • Internationell marknadsstrategi - 10
 • Ekonomi och ekonomisk politik för näringslivet - 10
 • Forskningsmetoder i internationellt företag - 10
 • Globalt entreprenörskap - 10
 • Integrativ Capstone Module - 10

Avhandlingskrediter

 • Avhandling - 60

"Med en online MSc International Business är mina möjligheter inte begränsade eftersom den här kursen tillåter alla som studerar det för att jobba inom karriärområden som marknadsföring, import och export, finans, entreprenörskap och logistik för att bara nämna några." Safiya Carroll, Online MSc International Business.

Om du har tre års - eller mer - yrkeserfarenhet på ledningsnivå, kanske du är intresserad av AMBA-ackrediterade Online MBA.

University of Birminghams Online MSc International Business har utformats speciellt för dem som är relativt nya i affärsverksamheten. Onlineformatet uppfyller behoven hos tidiga karriärpersonal som balanserar framsteg karriärer och personliga åtaganden utöver sina studier.

Det finns tre intag per år. Studenterna kan gå med i programmet i mars, juli eller oktober.

För att kunna accepteras på Online MSc International Business bör sökandena ha:

 • Minst en övre andra klassens examen eller doktorsexamen från ett brittiskt universitet
 • 3,5 GPA
 • Två referenser
 • Ett uttalande om syfte

För internationella studenter gäller standard engelska krav. Du måste ha en IELTS 6.5 med inte mindre än 6,0 i något band.

Om du har tre års - eller mer - yrkeserfarenhet på ledningsnivå, kanske du är intresserad av AMBA-ackrediterade Online MBA.

För detaljerad prisinformation och för att få veta mer om tillgängliga betalningsmetoder, vänligen be om information och en medlem av antagningsgruppen kommer att vara i kontakt för att diskutera din förfrågan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från University of Birmingham Online »

Senast uppdaterad June 2, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Juli 2019
Okt 2019
Mar 2020
Duration
30 månader
Deltid
Pris
13,260 GBP
* Priserna kan ändras varje läsår.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019, Okt 2019, Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019, Okt 2019, Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

How does it feel to study 100% online?