Read the Official Description

Online MSc International Business

Förbered dig på kompetensen för att ta itu med utmaningarna i internationellt affärer och excel i din valda karriär.

Få ett globalt affärsperspektiv

Våra Online MSc International Business från Birmingham Business School har utvecklats för att förbereda nyutexaminerade (och de i de tidiga stadierna av sina karriärer) för utmaningarna inom företagsledning genom att erbjuda en mängd praktiska färdigheter för att hjälpa dig att fortsätta i dagens konkurrenskraftiga affärsmiljö . Kursen ger studenterna möjlighet att lära sig praktiska färdigheter och dra nytta av en mångsidig läroplan som levereras av internationellt respekterade experter, vilket gör att studenterna kan fortsätta i dagens konkurrenskraftiga affärsmiljö. Genom erfarenhetsinlärning kommer kursen att hjälpa dig att uppskatta principerna för globala affärer, vilket ger dig möjlighet att bli mångsidigare och framgångsrik i affärer

Kursen drivs av den globalt erkända Birmingham Business School, som innehar triple-crown ackreditering från Association of MBAs (AMBA), föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) och European Quality Improvement System (EQUIS), bekräftar vår elit position tillsammans med bara en handfull av världens handelshögskolor. Tidigare namngav Årets Universitet för Graduate Employability, förstår vi värdet av karriärutveckling. Från början ger vi eleverna tillgång till anställningsrådgivning från våra Careers in Business Team och ger direkt support till en CV och intervjuberedning - allt för att hjälpa till att förbättra sin karriär ytterligare. Med full nedsänkning i den internationella studentkåren kommer du att avsluta kursen med en mängd olika globala synpunkter och idéer, samt ett starkt internationellt kontaktnät som hjälper dig att bygga möjligheter genom hela din karriär.

"Med en online-MSc i International Business mina möjligheter är inte begränsade eftersom denna kurs tillåter alla som studerar det att arbeta inom karriärsområden som; Marknadsföring, Import och Export, Finans, Entreprenörskap och Logistik (bara för att nämna några). Universitetet i Birmingham tillämpar en bra "hands-on" -strategi för att lära sig online - oavsett om det sker online-sessioner, via e-post eller till och med Skype. Det finns också bra nätverksmöjligheter som kommer från att studera online - det mest effektiva jag tror är genom de olika gruppprojekten. Jag har varit mycket nöjd med Birminghams universitet och deras kursutbud. "

Safiya Carroll, Portfolio Enhancer, Barita Investments Limited, Jamaica

Erfarenheter

För att utöka din kunskap om samtida affärsstrategi och principer lärs kursen av ett urval av ledande experter från olika branscher, var och en specialist inom sitt eget område. Alla våra lärare abonnerar på teorin om att direkt erfarenhet är nyckeln till lärande och för att förbättra ditt självförtroende.

Vår virtuella inlärningsupplevelse innehåller följande fördelar:

  • Videoföreläsningar utformade och levererade av vår hyllade lärare
  • Interaktiva uppdrag som gör att du kan delta i gruppinlärningsövningar
  • Real-life fallstudier erbjuder dig färdigheter som kan tillämpas omedelbart
  • Social interaktion med kamrater, professorer och handledare för att göra dig mer kopplad
  • Digitala resurser som hjälper dig att registrera, lösa tekniska frågor och utveckla din karriär

Ingångskrav:

  • Minst en övre andra klassens examen eller doktorsexamen från ett brittiskt universitet eller motsvarande 3,0 GPA
  • Två referenser
  • Ett uttalande om syfte

Internationella studenter: Med undantag för kandidatexamen ska kandidater ha ett IELTS-poäng på 6,5 med inte mindre än 6,0 i något band.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by University of Birmingham Online »

Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Juli 2019
Duration
30 månader
Deltid
Pris
13,260 GBP
* Priserna kan ändras varje läsår för att vara i linje med inflationen.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum