Läs den officiella beskrivningen

En MBA-examen är ett tecken på framgång. Är du redo för utmaningen?

Merit MBA är lämplig för personer som vill byta karriärer eller vidareutbilda sig inom affärsområdet.

Det krävs ingen tidigare affärserfarenhet, även om de flesta studenter har minst 3 års relevant affärserfarenhet och arbetar för närvarande.

Inträdesberättigande

För att bli antagen till Merit MBA-programmet måste studenterna bevisa följande:

 • En avslutad kandidatexamen från ett statligt godkänt och nationellt eller regionalt ackrediterat universitet eller en internationell motsvarighet.
 • Om grundutbildningen kom från en icke-engelskspråkig institution, måste eleverna visa engelska språkfärdighet.

Instruktionsmodell

Meritstudenter lär sig online i sin egen tid och takt. Instruktionen är asynkron, vilket gör det möjligt för studenter att logga in när som helst och från vilken plats som helst med internetåtkomst. Studenterna kan förvänta sig att tillbringa cirka 30 timmar per vecka som arbetar på sin kurs i antingen instruktioner eller utanför förberedelsetider.

Inskrivningskalender

Tillträden rullar för större flexibilitet. Startdatum är var 8: e vecka. Det finns en 2-veckors sommaravbrott och en 2-veckors vinteravbrott utan några andra raster mellan kurser. Kurser börjar på måndagar och slutar på söndagar.

Examensuppgifter

För att tilldelas Merit Master of Business Administration grad, måste eleverna slutföra 36 terminer (9 kurser), behålla minst en 3,0 ("B") minsta kumulativa GPA.

Den ursprungliga Merit Core levereras i sex kurser. Studenter med alla bakgrunder får en utmärkt grund i affärsprinciper. Kärnan kan tas i vilken ordning som helst, även om Management Foundations alltid är den första kursen i läroplanen:

 • MGT 500 Management Foundations
 • FIN 510 Redovisning för chefer
 • FIN 515 Finans för företagare
 • ORG 522 Organisatorisk ledarskap
 • MGT 525 affärsrätt och etik
 • MKT 530 Marknadsföring och strategisk innovation

Efter MBA-kärnan kompletterar eleverna en 2-kursig specialisering efter eget val (även kallad en koncentration), följt av en sista capstone-kurs. Vissa studenter väljer en praktikplats som en del av deras specialisering. Alternativen inkluderar:

 • MBA i ledarskap och ledarskap (standard)
 • MBA i finans
 • MBA i marknadsföring
 • MBA i informationsteknik
 • MBA i Global Business
 • MBA i vårdhantering

Studenterna borde förvänta sig att ta 16 månader för att slutföra både kärn- och specialkurserna, förutsatt att de behåller en oavbruten och normal progression genom programmet. Men vissa heltidsstuderande kan utvecklas snabbare.

Är du redo för din karriär? Merit MBA kan hjälpa till.

Praktisk företagsutbildning

Merit Business School erbjuder relevant praktisk utbildning för sina MBA-studenter.

Curriculum Designad av Entreprenörer för Entreprenörer. Merit personal och fakultet är beprövade ledare som har erfarenhet av att starta och driva framgångsrika globala företag.

Meritens läroplan erbjuder praktiska tillvägagångssätt till amerikanskt ledarskap. Varje online-klass har unika ledningsfunktioner, projekt och resultat som ger eleverna närmare sina drömmar om att starta eller växa ett företag.

Kärnmarknadsföringskursen visar till exempel studenter hur man skapar och presenterar en vinnande marknadsplan för ett nytt företag. I slutet av online MBA-programmet kommer en student att ha konkreta färdigheter och en portfölj av verkliga verktyg som har granskats noggrant och utvärderats av erfarna lärare.

Ledarskapsrådgivare. Omedelbart efter antagning till programmet kommer intresserade studenter att vara kopplade till en entreprenörs-professionell och tränare som kommer att arbeta med dem individuellt, ge vägledning och mentorskap.

Fortbildning. Studenter har möjligheter genom sin tid på Merit att ha synkrona sessioner och gästlärare från lokala affärscentra och samhällsledare. Merit Business School alumni har tillgång till ett nätverk av tidigare studenter och rådgivare från hela världen, som kommer att hjälpa dem med sina affärsmål och koppla dem till ytterligare resurser.

För upptagna yrkesverksamma som vill avsluta en examen på mindre än 9 månader erbjuder Merit två examensbevis baserade på MBA-programmet: Graduate Certificate in Business and Leadership och Graduate Certificate in Entrepreneurship. De fem kursen examensbevis integrerar viktiga områden för marknadsföring, ekonomi, småföretag, ledning, verksamhet och strategi.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
9 - 18 månader
Deltid
Heltid
Pris
- $ 10.206 förbetalda. $ 1260 per kurs. Stipendier och reducerad prissättning tillgänglig för behöriga sökande.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum