Lynn MBA är ett väl respekterat program, rankat Topp 10 i regionen av South Florida Business Journal, nationellt rankad av US News och World Report, och anses vara ett av de bästa online MBA-programmen i Florida. Lär dig av en behörig, uppmärksam fakultet med verklig affärsverksamhet i ett samarbete, bekvämt och flexibelt onlineformat.

Välj en av nio specialiseringar, driva din överklagande i en ständigt föränderlig, ständigt personlig marknadsplats. När du får de ledarskap som du behöver för att driva ledningsnivåer, kommer du att delta i diskussioner i en liten virtuell klassrumsinställning med i genomsnitt 10-15 studenter, teckning ur personliga och professionella erfarenheter.

Inte bara erbjuder Lynn online MBA dig flexibiliteten att lära dig online utan att behöva pendla eller logga in vid specifika tider på dagen, vi ger dig frihet att börja och avsluta din utbildningsutbildning på så lite som ett år, vilket hjälper dig att förbli relevant och fräsch i ditt nuvarande eller nya fält. Arbeta heltid, samtidigt som du etablerar dig själv som en affärsledare med en avancerad, ansedd grad från ett program som ackrediterats av Internationella församlingen för Collegiate Business Education (IACBE).

Kom igång idag genom att söka vår online MBA-program utan GMAT eller GRE-examen som krävs för antagning. På Lynn värdesätter vi arbete och livserfarenhet och tror att vi fånga drivna, högt intellektuella elever utan att detta vägspärr tar hand om sin karriär.

Nu, mer än någonsin, spelar ekonomiska bekymmer en roll i sitt beslut att fortsätta på avancerad nivå. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt prissatt online MBA-program i en snabb takt som ger dig de kurser du behöver för att göra de rörelser du vill ha i din karriär.

Som student i programmet kan du skapa en kurs som undersöker de områden av företagsledningen som intresserar dig mest. Lynn University Online MBA erbjuder 9 specialiseringar, så att du kan utveckla fokuserade färdigheter som kan hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.

Med hjälp av credentialed, branschkompetensfakultet, oöverträffat tekniskt och studentstöd, små klassstorlekar, karriärrådgivning och ett aktivt, fulländat alumni-nätverk, kommer du att känna dig hemma i vår blomstrande globala online MBA-community.

MBA-specialiseringar

Genom att erbjuda ett brett utbud av specialiseringar, både hög efterfrågan och nisch, utvecklar Lynn MBA online fokuserad affärsexpertis samtidigt som du kan skräddarsy din examen till din passion.

Luftfartsförvaltning

Lär dig insatserna för flygoperationer och flygorganisationer och förvaltning. Din träning kommer att förbereda dig för att ta på chefer på mellan- och övernivå i flygplatser, flygbolag, fastabaserade operatörer, myndigheter och konsultföretag.

Företagsledning

Lär dig att känna igen och leda nya entreprenörsföretag som ger djärva idéer till marknaden. Denna specialisering fokuserar på både kreativa och praktiska inslag i entreprenörskap, undersöker innovation och originaltänkande förutom finansiering, prognos och hantering av rörelsekapital. Kurser studerar också de finansieringskällor som finns tillgängliga för företagare och hur man lägger ett nytt koncept för investerare.

Finansiell värdering och investment management

Få en djupare förståelse för ekonomisk analys och lär utvecklingsstrategier för ökad produktion och förbättrade resultat. Utforska sätt för att beräkna värdet på ett företag eller en tillgång genom att använda diskonterade kassaflödesmodeller och värderingsmodeller. Lär dig hur man mäter en portföljs risk, inhemsk och internationell portföljhantering och metoder för portföljoptimering. Studera företagsutveckling för ökad värdering. Kandidater från denna specialisering kan få ledande finansiella analytiker positioner inom alla sektorer av världsekonomin.

Gästvänlighet skötsel

Ta tag i gästfrihetsvärlden som ledare med ledande och interpersonell kunnig. Förstå hur man effektivt leder anläggningsoperationer, förbättrar tjänster och erbjudanden och hanterar administration av mattjänster. Kandidater från denna specialisering fortsätter arbetet med evenemangsplanering, matservice och logistikledning över hela världen.

Personalavdelning

Få de färdigheter som förväntas av dagens HR-ledare i denna fokuserade studieperiod. Komplettera en översikt över de ledningstekniker som styr personaladministratörer när man specifikt granskar viktiga områden inom fältet, såsom arbetsrätt, förmåner, överensstämmelse och kompensation.

Internationell verksamhet

Förstå världen runt dig och bli en bättre affärsman för det. Upptäck trender och områden av tillväxt i internationell handel och investeringar; bygga en stark grund i internationell ekonomi och engagera sig i en fördjupad undersökning av speciella ämnen i den internationella verksamheten som påverkar arbetskraften idag. Kandidater från denna specialisering kan få ledning och senior analytiker positioner inom HR, finans, naturvetenskap / energi, IT, hälso- och sjukvård och projektledning.

marknadsföring

Var marknadschef du skulle vilja arbeta för. Studenterna får en praktisk förståelse av affärsfunktioner, ledarskapstekniker, strategisk implementering och utmaningarna att hålla sig i takt med en dynamisk global ekonomi. Kandidater från denna specialisering fortsätter att driva ledande befattningar inom kommunikation, försäljning, marknadsföring, reklam, företags kommunikation, rådgivning och PR.

Media Management

Bli kommunikatör, strateg och mediafinnare på högsta nivå. Ta fram de nyaste teknikerna och kommunikationsplaneringstrenderna samtidigt som du hylar nödvändiga färdigheter för att konfidentiellt hantera juridiska problem och reglering i massmedia och den globala medievärlden. Förstå hur media och kultur är sammanflätade och hur man får ditt meddelande att räkna. Kandidater från denna specialisering fortsätter att driva ledande befattningar inom kommunikation, PR-försäljning, marknadsföring, reklam, företags kommunikation, rådgivning och PR.

Sports Management

Hantera på interkulturell och professionell nivå med förbättrade färdigheter i atletisk administration. Lär dig att skapa en optimal miljö för interpersonell och företagstillväxt, samtidigt som du förstår de problem som påverkar branschens framtid. Kandidater från denna specialisering fortsätter att driva ledande befattningar inom professionella sportlag, sport och fitnessmarknadsföring, privata och folkhälsoklubbar och sportstadioner och arenor.

MBA-grundkurser

 • Graduate Orientation Seminarium
 • Ledarskap och förvaltning av organisationer
 • Marknadsföringshantering i en global ekonomi
 • Ledningsbokföring
 • Finanshantering
 • Verksamhetsstyrning
 • Strategiskt ledningsseminarium

antagning

Studenterna ska uppfylla följande förutsättningar för tillträde till programmet:

 • En kandidatexamen från en ackrediterad institution.
 • Grundnivå GPA 2,5 eller högre.
 • Officiella bachelorutskrifter.
 • Ett resumé och personligt uttalande (vilket är ett skriftligt prov som visar förmågan att utföra på forskarnivå).
 • Ett brev av rekommendation från en akademisk eller professionell källa.

För internationella studenter som inte har examen från en ackrediterad grundutbildning i USA, har en tillfredsställande TOEFL-poäng (550 pappersbaserad, 213 datorbaserad eller 80 internetbaserad) eller IELTS-poäng (6,5 eller högre) tillsammans med en internationell utskrift Utvärdering och en kursekvivalensrapport måste lämnas.

Förutsättningar för dem utan en doktorsexamen

 • Grundutbildning av MBA-sökande granskas för att avgöra om sökanden har fullgjort förkunskapskurser i ekonomisk redovisning, makroekonomi och statistik.
 • Kunskaper i användning av datorprogram som Word, Access, Excel och PowerPoint är viktiga.

Även om det inte krävs för antagning, kan studenter som inte har deltagit i redovisning, makroekonomi, statistik och / eller som saknar färdighet i MS Office Suite (Word, PowerPoint, Excel) kräva att ta grundläggande förutsättningar kurser i varje innan de tar grundkurser i MBA-programmet.

Program undervisas på:
 • Engelska
Lynn University
Denna kurs är Internet
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
1 - 4 år
Deltid
Pris
27,380 USD
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan