I dagens konkurrenskraftiga affärsmiljö kräver att man skiljer sig från publiken och samlar alla färdigheter du kan och utvecklar kompetens för att tänka "utanför lådan". Allt fler använder företagen en MBA för att kvalificera anställda när man överväger dem för framsteg.

Tjäna en online MBA-examen med IWU bevisar din mettle som en maktprästare. När du väljer online MBA-examen från IWU väljer du ett program som snabbt och effektivt lär dig de traditionella disciplinerna: ekonomi, ekonomi, marknadsföring, ledning. Ännu viktigare är att eleverna i IWU: s MBA-onlineprogram särskiljas genom sitt engagemang för värderingsbaserat boende.

Kostnader och ekonomiskt stöd


Med vårt mycket prisvärda program, på bara 42 kredit timmar tjänar du din MBA-grad för $ 21 945 för hälso-och sjukvård specialisering, $ 22,304 för redovisning specialisering, och $ 22 228 för specialiserad hantering.


Där din integritet ökar din företagsförmåga


IWU anser att en online MBA-student måste sträva efter en balans mellan stipendium och personlig tillväxt. Under hela vår läroplan uppmuntras studenterna att inse det bästa i sig själva och att lita på att de kan förändra världen runt dem till det bättre. Med näringslivet lika volatilt som idag är ditt val av ett online MBA-program som stöder ditt åtagande att leva etiskt och moralt, en enorm välsignelse för potentiella arbetsgivare. Företagen når ut till människor som betonar karaktär , ärlighet, integritet och de många andra sällsynta ledarskapskvaliteterna i deras dagliga liv.

IWU-skillnaden

Din examen från IWU är tilldelad av Indiana Wesleyan University, och skiljer sig inte från en IWU-grad uppnådd på plats - i utseende, prestige eller värde. Med en läroplan som betonar både traditionella instruktionsstandarder sedan 1920 och integrationen av 21st century internet management metoder och tekniker, inte undra på att fler och fler studenter vänder sig till IWU för att bli företagsledare och världsförändringar.

IWU MBA-programmet letar efter personer som förväntar sig att lyckas i dagens globala affärsmiljö och som förväntar sig att förändra det till det bättre. Sådana höga mål kräver en person med karaktärsförmåga, som förstår behovet av att balansera både karriär och personliga mål och som tror att att inspirera andra genom etiskt och värderingsbaserat liv är en sann prestation. Vårt online MBA-program lär oss att sanna ledare aldrig äventyrar deras integritet och övertygelse. Ingenstans är ledarskap av denna typ mer efterfrågan än i näringslivet.


Verktyg för Excellence


I samförstånd med IWU: s uppdrag lär MBA-programmet dig att bli en bättre beslutsfattare genom att hjälpa dig att behärska banbrytande affärsdiscipliner . Under programmet lär du dig att integrera och tillämpa en praktisk och praktisk kunskap inom redovisning, ekonomi, marknadsföring, ekonomi och verksamhet. Som sådan kommer du att examinera från IWU MBA-programmet med det kritiska tänkandet och analysen för att lösa de många komplexa problem som du säkert kommer att möta.


Verktygen för ledarskap


I överensstämmelse med dessa affärsverktyg lär IWU MBA-programmet dig konsensusbyggande ledningsförmåga genom att använda onlineteam som du kan använda med din grupp eller ledningsgrupper för att införa en moralisk arbetsetik och uppmuntra livslångt lärande.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum