Online MBA

Florida State University, The College of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online MBA

Florida State University, The College of Business

Vi hjälper arbetar yrkesverksamma gå till nästa nivå utan att behöva ändra sina liv.

Unikt utformad med upptagen, som arbetar professionellt i åtanke kan det Online MBA-program fyllas i lite mer än två år. Online programstudenter kan delta, från överallt i världen på grund av hög kvalitet distansutbildning struktur som har en 100-procentig online gränssnitt som har samma normer, grundläggande kurser och professorer som på universitetsområdet, ansikte mot ansikte MBA-program. Genom regelbunden interaktion med kunniga lärare och klasskamrater, som också är erfarna experter, kommer Online MBA vid Florida State University hjälper dig att flytta till nästa nivå personligen och professionellt. Allt detta är möjligt utan att ens sätta foten på campus.

Program Koncentrationer


Beroende på intresse MBA student, tre koncentrationer finns som en del av online-programmet.

  • Fastigheter Finans och analys
  • Allmänna MBA
  • Hospitality Administration

Koncentration i Real Estate Finance och analys


Efterfrågan på forskarutbildning i fastigheter har ökat dramatiskt under det senaste decenniet på grund av de framsteg som har ägt rum i Real Estate Finance och marknader investeringar. Detta innefattar ökat deltagande av institutioner i kommersiella fastighetsinvesteringar och utlåning, tillväxt i värdepapperiseringen av fastigheter eget kapital och tillgångar skulder på Wall Street (t.ex. REITs, MBSs och CMBSs), och konsolideringen av regionala verkliga företag fastighetsservice till större nationella och internationella organ.

Allmänna MBA


För de studenter som föredrar att ta en mängd valfria, ger allmän inriktning flexibiliteten att göra just detta. De tre kurser som anges nedan kommer att ge en bredare syn på frågor som är relevanta för en blivande MBA.

  • FIN 5515 - Investment Management och analys
  • MAR 5409 - Business-to-Business Sales and Marketing
  • RMI 5136 - Arbetstagare förmånsbestämda planer

Koncentration i Hospitality Administration


Koncentrationen i Hospitality administration ger studenterna avancerade tillämpningar för dagens industri. Online MBA gästfrihet lag Kursen fokuserar på sysselsättning konflikter och de typiska fallgropar ledning som så ofta leder till tvister. Online MBA gästfrihet marknadsföring Kursen är inriktad mot strategisk marknadsföring i en alltmer konkurrensutsatt och tekniskt orienterade företag. Online MBA gästfrihet genomförbarhet kurs är utformad för att lära eleven om vilken analysmetod som används vid utveckling och anskaffning av gästfrihet företag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Price
Pris
46,416 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tallahassee, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Tallahassee, Florida
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan