Online MBA i hållbar gästfrihet

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

116209_BBASHMdistinctions.jpg

Fokuserat på en av världens snabbast växande branscher, ger detta program ett praktiskt tillvägagångssätt för hållbar gästfrihet och övergången i krav från de samvetsgranna resenärer!

Innovativ, praktisk och anpassad till den verkliga världen, är den online-MBA i Sustainable Hospitality Management syftat till att påverka din framtida karriär i denna livliga bransch. Den levereras av enastående fakultet som kommer från fältet med stor erfarenhet av hållbara projekt och affärsstrategi med fokus på gästfrihet.

SUMAS-studenter är ständigt engagerade i praktikorienterade projekt som styrs av akademiker, konsulter och yrkesverksamma. Dessa projekt ingår i SUMAS innovativa undervisningsmetoder som inkluderar videokonferenser med ledande högtalare i organisationer och företagspresentationer i klass. Dessa aktiviteter främjar inte bara kunskapsdelning utan ger också värdefulla möjligheter till nätverk för att förbättra din karriärutveckling. SUMAS-studenter kan välja att ta ett andra valfritt år och delta i praktik i ett företag eller en internationell organisation.

116207_49.jpg

Programorganisation

Längd: Från 18 månader till 3 år, beroende på din valda betalningsplan.

Innehåll: 9 kärnmoduler och 5 huvudkurser. Final Capstone.

Startdatum: januari, april, juli och oktober

Flexibilitet: Delta i dina lektioner hemifrån, arbete eller var du än är.

Krav på MBA-programmen:

Vårt universitet välkomnar ansökningar från studenter som har fullgjort en kandidatexamen. När du har ansökt kommer vårt inflytande team att vara i kontakt med dig för ytterligare krav.

  • Ansökningsavgift 200CHF.
  • Fotokopi av ett giltigt pass eller ID.
  • Officiella certifikatutskrifter och examensbevis för kandidatexamen, med certifierad översättning (om inte ursprungligen på engelska).
  • CV / CV som anger både fullständig utbildning och eventuell arbetslivserfarenhet i omvänd kronologisk ordning.
  • Motivationsbrev som anger varför du vill studera i Schweiz på Sustainability Management School .
  • Om du inte är en engelsktalare eller du har inte spenderat de senaste 3 åren på en engelsklärad skola eller i en engelsk undervisad miljö.
  • Två passfoton.

116217_OnlineMBAtestimonials01.jpg

ONLINE-programkostnader

  • Återbetalningsbar ansökningsavgift - 200 CHF.
  • Förskottsbetalning: 16,170 CHF.

För flexibla betalningsalternativ, se vår hemsida.

SUMAS erbjuder för närvarande inte några stipendier eller stipendier.

Erfarenhetsläger

Våra erfarenhetsläger baserade runt om i världen kommer att bidra till att öka medvetenheten om hållbart boende och låta dig utveckla praktiska lösningar på miljöutmaningar.

GNH (Gross National Happiness) - Bhutan

Lär dig om Bhutans unika utsikter om hållbarhet och holistisk lycka medan du njuter av det natursköna landskapet i detta unika land.

Ekoturism - Island

Föreläsningar om landets växande ekoturismsutveckling och besök hos sina ledande researrangörer för att ta reda på hur Island leder ledande turism idag.

Naturvård - Costa Rica

Upptäck naturskyddsområdet första hand i Costa Rica och ta reda på hur detta frodiga, centrala amerikanska land bekämpar bevarandefrågor dagligen.

116206_40.jpg

Senast uppdaterad Apr. 2020

Om skolan

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Läs mer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Läs mindre
Körtel , Schweiz Online , Milan + 2 Mer Mindre