Online MA Law (I-MA Law) - Heltid. Reg. 252954

Vår i-MA Law heltid (Reg. Nr. 252954) är en onlinekurs utformad för icke-lagsexaminerade som vill få en juridisk behörighet på magisternivå. Du lär dig praktiska juridiska färdigheter som analys och kritisk utvärdering, tillsammans med en rad överförbara egenskaper som forskning och presentationsförmåga.

Efter avslutad kurs får du möjlighet att utveckla dina studier för att bli advokat eller barrister i Storbritannien, samtidigt som du får en mästers pris, som kommer att vara mycket attraktiv för arbetsgivare inom en rad olika discipliner. Denna kurs är det perfekta valet om du vill studera online och vill hålla dina karriärmöjligheter öppna.

Du får tillgång till vår prisbelönta anställbarhetstjänst för att hjälpa dig att hitta anställning från det ögonblick du accepterar din plats. Det har en enastående rekord för att hitta studenter rätt karriärväg som passar dem, oavsett om de är inom rättssektorn eller den bredare näringslivet.

Dessa kurser är registrerade hos Hong Kong Non-local Courses Registry (NCR). Det är en fråga om diskretion för enskilda arbetsgivare att erkänna vilken kvalifikation som dessa kurser kan leda till.

Kurskrav

 • Förkunskapskrav för Storbritannien: Studenter måste ha en grundutbildning (eller motsvarande) vid 2: 1 eller högre i någon disciplin.
 • Utländska kandidater och mogna icke-akademiker:
  • Vänligen skicka dina kvalifikationer till Admissions team som kan ge råd om din behörighet för kursen
  • Om du bestämmer dig för att du vill fortsätta till BPTC, ska du ansöka om ett examensbevis från Bar Standards Board (BSB).
 • Om du har fullgjort en examen utanför Storbritannien och du inte kommer från ett majoritets engelsktalande land:
 • En certifierad kopia av något dokument som bevisar dig är kvalificerad på engelska på CEFR nivå B2 eller högre i varje av de fyra komponenterna i språkinlärning.
 • Internationella studenter: En engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6,5 med minst 6,0 i varje komponent.
 • Vi erbjuder även en förberedande engelskkurs till studenter som behöver förbättra sina engelska färdigheter för att uppfylla IELTS-kraven för inresa på kursen.
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 3 fler kurser från U Law Hong Kong »

Senast uppdaterad September 7, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan 2020
Sep 2020
Duration
12 månader
Heltid
Pris
108,000 HKD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum