Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)

Allmänt

Programbeskrivning

 • Kursens längd: 20 månader deltid
 • Kursavgifter: $ 2 950 per ämne. FEE-HELP är tillgänglig.
 • Kursstudieperiod: januari, mars, maj, juli, september, oktober
 • Kursämnen: 10

Bli expert på det bredare psykologin

En snabbt föränderlig värld och ett växande behov av att förstå den mänskliga hjärnan har skapat många möjligheter inom psykologiområdet. Professionals med mänskligt centrerade roller och blivande registrerade psykologer har möjlighet att utveckla sina färdigheter och nå sina karriärmål med JCU: s 100% online Graduate Diploma of Psychology (Bridging).

Dessa förändringar påverkar industrins tillväxt eftersom antalet personer som arbetar som psykologer i Australien förväntas växa med 30% från 37 500 år 2018 till 48 800 år 2023. *

En pragmatisk och mångsidig kvalifikation

Denna examen kan vara det första steget för att bli en praktiserande psykolog ^. Alternativt kan studenter använda denna grad för att komplettera sina nuvarande roller inom en rad branscher inklusive marknadsföring, personalresurser, utbildning, socialt arbete och rådgivning.

Graduate Diploma of Psychology (Bridging) ger grundläggande kunskaper om psykologins historia och utvecklar dina yrkeskunskaper för att tillämpa samtida psykologi för att lösa samhällsbaserade utmaningar. Det har utformats för att hjälpa kandidater att lyckas i en komplex värld och att leverera bättre kundtjänster.

* Källa: joboutlook.com.au
^ Ansökan om ackreditering hos APAC pågår

Varför välja JCU Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)?

JCU Online Graduate Diploma of Psychology är en modern och praktisk kvalifikation utformad för framtiden. Du kommer att utveckla professionella färdigheter, lära dig om nya trender inom psykologi och studera en rad samtida ämnen.

Ett steg för att bli en registrerad psykolog

Denna examen är en Pathway att vidare studera för dem som vill ändra sin karriär för att bli psykolog. Detta kan inkludera Pathways som allmän eller klinisk psykologi, klinisk neuropsykologi, rättspsykologi och organisationspsykologi.

En väg framåt i mänskliga centrerade yrken

Det är också för yrkesverksamma i mänskligt centrerade yrken som är fokuserade på karriärtillväxt och vill ha färdigheter som hjälper dem att uppnå mer i nuvarande och framtida roller. Detta kan inkludera undervisning, personalresurser, marknadsföring, rådgivning, socialt arbete och konsultation.

Ingångskrav

För att kunna delta i online Graduate Diploma of Psychology (Bridging) måste de sökande ha:

 • Avslutade en kandidatexamen inom valfri disciplin.
 • Sökande med icke-engelsktalande bakgrund måste uppfylla kraven på engelskspråkighet i band 1– schema II i JCU-antagningspolicyn.

Om du har några frågor om ovanstående inträdeskrav för online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), känn dig fri att prata med en av våra inskrivningsrådgivare.

Förstå samtida psykologiska discipliner

Utveckla en omfattande förståelse av samtida teoretiska perspektiv på psykologi, deras filosofiska och historiska utveckling och deras sammankoppling.

Förtroende för att använda data och teknologi

Utveckla dina färdigheter i att använda teknik och statistiska metoder för att underlätta forskning, klientvård och samhällsresultat och förbättra din karriär inom ett allt mer digitalt och datadriven område.

Få ett globalt perspektiv

Denna kurs är utformad för att anpassa sig till FN: s hållbara utvecklingsmål och ger dig ett kommunikationsverktygssats för att lösa problem i förhållande till utmaningarna för olika befolkningar i olika samhällen.

Vad du ska studera

Du studerar ett brett utbud av ämnen som är unika för Graduate Diploma of Psychology (Bridging) på JCU Online, inklusive miljöpsykologi och hälsa, välbefinnande

Studera 10 online ämnen över 20 månader, som du kan börja vid någon av de sex studieperioderna under året.

Graduate Diploma ämnen

 • Socialpsykologi
 • Individuella skillnader i personlighet
 • Psykologin för hälsa, välbefinnande och motståndskraft
 • Mänsklig utveckling över hela livslängden
 • Psykologiska störningar och interventioner
 • Lärande, minneskognition och språk
 • Neurovetenskap och de biologiska beteendebaserna
 • Miljöpsykologi och hållbar framtid
 • Principer för rådgivning
 • Forskning och statistik för psykologi

Personligt stöd för din framgång

JCU Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging) har utformats för att ge bästa möjliga inlärningsupplevelse för studenter. Du har tillgång till en-mot-en-support från en dedikerad framgångsrådgivare. De kommer att vara där från början under hela studierna, hålla dig motiverad och på rätt spår för att uppnå dina mål.

För att hjälpa dig lära dig mer effektivt och effektivt har du också tillgång till levande interaktiva sessioner med dina handledare och klasskamrater - var du än är.

JCUs innovativa och interaktiva inlärningsmiljö, med video, ljud, diskussionsforum, chattforum och bedömningar är ett smart och effektivt sätt att lära sig online.

Senast uppdaterad Sep 2019

Om skolan

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Läs mer

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Läs mindre
Australia Online