Online Executive Master ackrediterad i europeisk projektplanering till € 199 i stället för € 1000 [Senaste 3 lediga platser]

Allmänt

Programbeskrivning

Lär dig att skriva ett europeiskt projekt med de viktigaste europeiska planeringsverktygen

Life Learning i samarbete med Luisa Carbone, en expert på europeisk design och projektledare för europeisk finansiering, presenterar den revolutionerande "European European European Planning Master" som kommer att ge en grundlig kunskap om de viktigaste aspekterna av europeisk design med utgångspunkt från tillgängliga möjligheter och sedan fokusera på metodiken och tekniskhet för att förbereda och genomföra ett europeiskt projekt.

Varför välja den här kursen?

Online kursen "Advanced Master in European Project Planning" riktar sig till dem som vill förvärva specifika färdigheter för att intyga som en teknisk siffra som kan hitta finansieringsmedel och hantera designprocesserna.

Den europeiska planeringen är idag drivkraften för utvecklingen av territorierna. I det nuvarande sammanhanget, som kännetecknas av en kraftig minskning av finansieringskällorna, är europeiska medel ett viktigt verktyg för finansiering av tillväxt, strategisk utveckling av företag, kultur och territorium.

I detta sammanhang är den europeiska designern en professionell siffra som kan bygga partnerskap och styra hela försörjningskedjan med design med projektets utformning och delningen med alla berörda aktörer. identifieringen av de strategiska målen och bedömningen av konsekvensen mellan kraven och parametrarna som ingår i förslagsinfordran och projektet, planering och organisation av resurserna och lämpliga verktyg för genomförandet av projektet, definitionen av metoder och övervakningskriterier och bedömning av genomförandefasen.

Europeisk finansiering erbjuder många möjligheter till företag som vill internationalisera sin produkt eller tjänst, men erbjuder också många jobbmöjligheter. Faktum är att den europeiska designern kan arbeta i medelstora och stora företag, i ideell sektor, i konsultföretag och till och med som frilansare.

I slutet av online-kursen "Advanced Master in European Project Planning" kommer deltagarna att kunna identifiera de lämpligaste fonderna för sin projektidé, hitta dokumentationen av samtalen och bygga upp det relaterade förslaget. Hitta projektpartnerna eller ansluta sig till andra partnerskap, hantera budgeten korrekt för att motivera alla stödberättigande kostnader och undvika eventuella tvister.

Vad lär du dig med den här kursen?

Anmäl dig till min online kurs "Advanced Master in European Project Planning" och du får tillgång till mina lektioner där du kommer att lära dig:

 • De viktigaste aspekterna av europeisk planering
 • Tekniker och metoder för utarbetande och hantering av projektförslag
 • Tekniker och metoder för utformning av budgeten;
 • Utvärderarnas synvinkel
 • Inrättandet av internationella partnerskap.

Genom att anmäla dig till kursen får du dessa bonusar:

105866_LLSRLWebMarketing.jpg

Kursprogram

 • Inledning
 • Introduktionskunskap: Institutional Context
 • De huvudsakliga direktförvaltningslånen
 • Utveckling av designsidan med målen för de europeiska politiken och de viktigaste problemen
 • De viktigaste verktygen för europeisk planering
 • Skapande av ett europeiskt projekt
 • Projektarbete
 • Projektutvärderingsmetoder
 • Så här hanterar du en godkänd grupp
 • Slutprov
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Life Learning è una Società con Certificazione RICONOSCIUTA IN OLTRE 160 PAESI in quanto è accreditata ISO 9001:2015 per “Progettazione ed Erogazione di Master di Alta Formazione Manageriale” dalla Ll ... Läs mer

Life Learning è una Società con Certificazione RICONOSCIUTA IN OLTRE 160 PAESI in quanto è accreditata ISO 9001:2015 per “Progettazione ed Erogazione di Master di Alta Formazione Manageriale” dalla Lloyd’s Register (la più importante e rispettabile società di accreditamento al mondo), oltre ad essere Provider ECP (Crediti per l’Educazione Continua Professionale) e riconosciuta da Accreditation Training per l’elevato standard qualitativo che viene riconosciuto ai nostri corsi online. Läs mindre