Online Executive MBA (EMBA)

Allmänt

Programbeskrivning

En Distinguished Degree Designed For Future Executives

Framgångsrika företagsledare är inte bara begåvade och outtröttliga. De är övertygade, etiska, innovativa och fokuserade på att få ut det mesta av varje tillfälle. Många yrkesverksamma som vill övergå till en ledande ställning på hög nivå vill ha en avancerad företagsutbildning som kompletterar sin befintliga erfarenhet och hjälper till att förfina dessa karriärdefinierande egenskaper. Dagens framtidsinriktade företagsledare vill ha en examen som skiljer sig från publiken samtidigt som den levererar aktuell, praktisk och omedelbar tillämpbar kunskap.

Howard University Online Executive MBA (EMBA) är en utmärkt grad från en nationellt erkänd handelshögskola, fokuserad på granskning av verkliga affärslösningar. Programmet är utformat för yrkesverksamma som vill utveckla inte bara en konkurrensförmåga utan också den verkliga kompetensen kring vilken de kan bygga en varaktig karriär.

Howard Online EMBA odlar en djup förståelse för de faktorer som driver dagens affärsverksamhet. Det är en högskoleutbildning, som ger ingående inblick i globala affärsmetoder samtidigt som man bidrar till att bygga de funktionella och beslutsfattande färdigheter som driver framgångsrika ledare.

Howard University Online Executive MBA, som är utformad för elit affärspersonal och ledande företagsledare och levereras av en världsklass fackföreningsaffär, kan ge dig den konkurrenskraft som behövs i en snabbt utvecklande näringsliv.

Lär dig vad som krävs för att göra de svåraste affärsbesluten med tillförsikt. Få kompetensen att börja tänka och agera ur ledningsledningens perspektiv och skärpa din övergripande affärsinformation med Howard University Online Executive MBA.

Executive Leadership börjar vid Howard University

Många Fortune 500-företag och mindre företag konkurrerar om ledarskapskandidater som har erfarenhet av affärsverksamhet och som är kreativa nog att föreställa sig och inspirera de bästa metoderna och andra ledare - i morgon. Många potentiella ledande befattningshavare och ledningsförhoppningsfulla kommer att behöva utveckla en avancerad kompetens för att vara konkurrenskraftig och kvalificera sig för dessa ledande befattningar.

Online Executive MBA på Howard University hjälper odla dessa väsentliga affärsfärdigheter och mer. Denna grad erbjuder uppåtgående mobila yrkesverksamma en omfattande affärsutbildning med inriktning på ledande befattningshavare. Varje kurs i programmet levereras direkt ur ledningsgruppens perspektiv, vilket ger kandidaterna fördelen av erfaren fakultetsinsikt och medvetet förberedelser för framgång.

Professionella avsikt att göra sitt varumärke i näringslivet kan fråga om de kan behålla sin nuvarande position och fortsätta sin examen. Svaret är ett bestämt "ja", eftersom flexibiliteten som erbjuds av Howard University Online Executive MBA-programmet gör att du kan möta ditt arbetsansvar samtidigt som du förbättrar din ledarskapsansvar.

Under Howard University historia har Handelshögskolan producerat prisbelönta och erkända företagsledare. Bygg samma starka grund för att förstå hur företag arbetar med Online Executive MBA-programmet vid Howard University .

Översikt

Byggd på pelare av ledande ledarskap

I dagens oändliga konkurrensutsatta företagsklimat behöver organisationer framåtriktande ledare som ska ta ett integrerat systematiskt tillvägagångssätt mot förvaltningen. Företagen söker aktivt kompetenta chefer som kan leda till innovativ beslutsförmåga och en högre nivå av strategisk sofistikering.

Howard Online Executive MBA-programmet förbereder aktiva proffs för framgång i framtiden för verksamheten. Baserat på de fem pelarna i ledande ledarskap är Howard University EMBA utformat för att förbereda studenterna med de framgångsrika verktyg som krävs för att slutföra på högsta nivåer av företagsamerika.

Executive Readiness

Övergång från funktionella specialiseringar och medelhanteringsprinciper till omfattande företagsvision och beslutsfattande. Lär dig att identifiera och mobilisera talang i en organisation och maximera affärsmöjligheter.

Strategiskt tänkande

Fokusera på de större problem som organisationer måste ta itu med när de fungerar på världsmarknaden. Använd ett integrerat tillvägagångssätt för att utforska problemlösning och beslutsfattande. Erkänna vilken inverkan varje beslut har på organisationen som helhet, balansera tillväxtpotentialen med riskhantering.

Färskt perspektiv

Utforska en helhetssyn över företag som betraktar de ekonomiska, etiska och mänskliga faktorerna som kan forma dina synpunkter och perspektiv. Upptäck nya sätt att skapa en miljö som uppmuntrar och operativiserar innovation i hela organisationen.

värden

Bra företagsmedborgarskap är viktigt för att bygga ett framgångsrikt företag och en karriär. Lär dig att mästare företag som gynnar det större bra, samtidigt som du är uppmärksam och respektfull för mänsklighetens behov. Undersöka viktiga juridiska och etiska affärsproblem som kan påverka din integritet och moral.

Förbindelse

Få tillgång till ett omfattande och stolt alumni nätverk som når över hela världen och öppnar dörrar för möjligheter och anslutningar till stora företag och organisationer.

En läroplan fokuserad på ledande ledarskap
Howard Online Executive MBA-programmet kan slutföras på så lite som 18 månader. Studenterna är skyldiga att slutföra 42 kredit timmar som utgör grunden för en kvalitet Executive Business Education.

Howard University Online Executive MBA förbereder erfarna affärsfolk för ledande positioner på hög nivå i hela näringslivet. Under programmet lär du dig av och nätverk med samma hyllade fakultet som undervisar våra affärsprogram på campus. EMBA läroplanen behandlar ämnena finans, ledning, redovisning, marknadsföring, statistik, kommunikation, etik, entreprenörskap och strategi - ur ledningsgruppens perspektiv.

Vilka är de professionella kraven för att få tillträde till detta program?

Företrädesvis fem (5) års yrkeserfarenhet inom ledning eller seniornivå.

Executive MBA Program Mål

Lås upp din ledarskaps potential vid Howard University
Howard University Online Executive MBA erbjuder en prestigefylld och avancerad utbildning på hög nivå för att förbereda chefer, chefer och entreprenörer med kunskap och praktiska färdigheter som de behöver bli transformativa ledare och beslutsfattare i det globala affärsmarknad.

Executive MBA är en viktig del av Howard University School of Business, som nyligen rankades bland de bästa amerikanska handelsskolorna av Bloomberg Business Week.

Studenter i online EMBA programmet kommer att dra nytta av den verkliga världen affärserfarenhet och exceptionella forskning praxis av Howard University hyllade affärer fakultet.

Programmål:

  • Att utveckla yrkesverksamma yrkesverksamma och nya chefer till fullständiga chefer som kan tillämpa avancerad ledarskapspraxis på den globala marknaden
  • Att förbereda studenterna för fortsatt framgång med en läroplan fokuserad på affärsemner på hög nivå, inklusive ekonomi, redovisning, ledning, kommunikation, etik, marknadsföring, teknik, globala affärer, innovation och ekonomi
  • Att odla företagsledare som kan utveckla ekonomiskt hälsosamma tillväxtföretag samtidigt som de verkar med högsta grad av karaktär, integritet och syfte
  • Att ge framtida chefer med kunskap och färdigheter för att självklart bidra till högsta nivåer av företagsamerika samtidigt som de främjar socialt ansvariga affärsmetoder
  • Att utvidga och förstärka Howard University prestigefyllda arv genom att skapa transformativa och industriella forma chefer och entreprenörer

Vem behöver en Executive MBA?

Bygg din professionella framtid med Howard University
Graduate utbildning kan tjäna många syften. För vissa ger den den inledande riktningen som behövs för att starta en karriär. För andra representerar sökandet efter en avancerad examen den slutliga handen på erfarenheter som uppnåtts under år av hårt arbete. Och för många andra fungerar högre utbildning som ett sätt att uppdatera en befintlig färdighetsuppsättning och förbereda sig för de nya professionella utmaningarna och möjligheterna på vägen framåt.

Howard University Online Executive MBA-program är en avancerad affärsgrad som är utformad för att förbereda en utvald grupp professionella med den höga affärskunskapen och det operativa förtroendet som krävs för att etablera sin plats bland företagets elit. Det flexibla nätprogrammet riktar sig till de specifika kompetenser som proffs behöver för att bli stadiga C-Suite-chefer, kompetenta ledare och en tillgång till något företag för vilket de arbetar.

Senast uppdaterad Augusti 2018

Om skolan

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, awar ... Läs mer

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, award-winning programs, and over 8,000 alumni across the globe, the Howard University School of Business continues to be ranked among the top business programs in the nation. Läs mindre

Ackrediteringar

AACSB Accredited