Online Engelska kurser

English Language Lab

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Online Engelska kurser

English Language Lab

Dessa kurser är mycket praktiskt som våra elever inte behöver lämna sina hem eller kontor för att studera engelska. Även under dessa kurser varje elev får en personlig lärare som arbetar individuellt med studenten att fokusera på de viktigaste färdigheter förbättras. Vi ger inte pre-filmat filmer, vi följer de mest avancerade undervisningsmetoder och ge lärarledda lektioner.

Dessa online kurser i engelska är perfekt för

  • Människor som vill förbättra sin engelska innan du går till utländska universitet; - Människor som tycker om att resa och vill förbättra sin talade engelska; - Människor som går på affärsresor och måste förbättra sin talad och skriven engelska; - Människor som vill få en befordran på jobbet och måste nå en hög engelska kunskapsnivå; - Människor som vill spara tid och studera engelska utan att lämna sitt hem eller kontor; - Människor som vill personlig uppmärksamhet på sina kunskaper i engelska från en personlig lärare;

Varför ska du välja våra online kurser i engelska

  • Du kommer inte att behöva lämna din plats att få högsta kvalitet på lektioner i engelska; - Du kommer att få ett noga utvalt din personliga lärare i engelska; - Din personliga lärare kommer att välja den bästa programe att nå bästa resultat; - Du kommer att kunna välja mellan olika kursalternativ; - Du kommer att välja den bästa tiden för dina lektioner för att passa ditt arbete eller det dagliga livet; - Du kommer att ha mycket roligt med våra smarta och kvicka lärare; - Du kommer att få verkliga situationer som förbereder dig för verkliga samtal.

Pris

De tre första lektioner är gratis så att du kan kontrollera lärare och stilen av de lärdomar och vara säker när fortsätta engelsklektioner med oss. Vi vill bevisa att studera med oss ​​är effektiv liksom njutbart.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan