Read the Official Description

Översikt

Agribusiness har ett stort behov av innovation från teknik. Även om detta är ett fattigt tillstånd att vara med, för företagare och företagande företag erbjuder det en stor möjlighet att hjälpa sektorn att komma ikapp. Akademiska institutioner är kvar i sin undervisning, medan experter kan vara ett lysande ljus för människor som vill komma in i rymden.

Vill du bättre förstå möjligheterna? Kan du skapa en innovativ, lönsam affär eller produkt som också gynnar sektorn? Om så är fallet kommer kursen att ge dig allt du behöver för att utveckla en idé och ta den på marknaden.

Detta certifikat är skräddarsydd för professionella och akademiker i livsmedels- och jordbrukssektorn. Genom coaching och support kan vi acceptera elever av varierande erfarenhet och utbildning på kursen.

kursinnehåll

Agribusinessindustrin har behov av en stor teknisk utveckling, som faller bakom många sektorer i förekomsten av digitala inom den dagliga verksamheten. Agribusiness är också den mest ohållbara industrin, vilket ger ett enormt tillfälle för innovation kring data, insikter och teknikprodukter.

Men framstegen måste komma på rätt sätt; ledd av människor längs hela värdekedjan. Detta certifikat fokuserar på att hjälpa eleven att förstå vilken teknik som behövs och de affärsmodeller som kan utvecklas kring dem, inklusive granskningen av några mycket intressanta företag i AgTech och blockchain för att ta reda på vilka entreprenörer som redan gör i detta utrymme.

Detta certifikat hjälper dig att förstå hur ska du ta teknik in i värdekedjan på ett sätt som kan påverka, men det kommer också att vara en bra chans att bli antagen av sektorn. Det är utformat för dem som vill arbeta inom sektorn och de som vill få en idé till livet, antingen som företagare / idrottare eller någon som arbetar inom stora livsmedelsföretag.

moduler

  • Global Agribusiness and Food Sustainability Trends
  • Dynamics of Digital Agriculture
  • Utöver stora data: Digital jordbruk
  • Översikt över affärsmodell av Sickle Innovations
  • Handel med jordbruksvaror med hjälp av blockchain - Binkabi
  • Granska AgTech Innovations
  • Certifieringsfall: Granskar 3 olika AgTech-tekniskt ingripanden

coaching

Som en del av certifikatet får eleverna tillgång till två 30 minuters coaching-sessioner med en branschexpert. En session bör schemaläggas tidigt i kursen och den andra sessionen planeras efter avslutad fallutövning så att experten kan få feedback på ditt arbete och ge dig några råd om hur man fortsätter att tillämpa detta lärande i din karriär.

Experter är också tillgängliga på begäran efter avslutad kurs, om du vill fortsätta att utforska detta ämne, och som med alla våra kurser kommer du också ha tillgång till våra elevforum för att diskutera idéer med andra elever runt om i världen.

certifiering

För att uppnå detta certifikat måste eleven granska tre olika AgTech-innovationer och kritisera deras marknadspotential och affärsmodell. Denna bedömningsnivå kan sedan tillämpas på dina egna idéer, så att du snabbt kan utveckla företag / produkter och bedöma huruvida de kommer att stödjas av sektorn.

Certifikat ackrediteras av Agribusiness Academy och Business School Netherlands och kommer att utfärdas i digital (PDF) format. Tryckta certifikat kommer också att finnas tillgängliga mot en extra kostnad.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har levererat Action Learning MBAs i cirka 28 år nu.

BSN är som Action Learning Business School inte ensam för att erkänna värdet av Action Learning. Progressiva organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors och Lyondell Chemical Co. tror också på Action Learning-strategin. De har uppnått fantastiska resultat inom problemlösning, identifierar konkurrensfördelar, minskar driftskostnaderna och blir lärandeorganisationer.

Över 3300 studenter från hela världen har anslutit sig till våra program i länder som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, Förenta staterna, Storbritannien, Sydafrika, Tjeckien, Kina och så mycket mer.

Agribusiness Academy har samarbetat med BSN för att tillhandahålla ett innovativt online-tillvägagångssätt för handlingslärande, vilket har fått beröm från både studenter och lärare.

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
6 - 8 veckor
Pris
299 USD
Deadline
By locations
By date