Läs den officiella beskrivningen

För helt nya handlare som vill börja på rätt sätt

Vi vet hur utmanande sitta och handla för första gången kan tyckas. Du vill inte förlora pengar, vad ska du analysera innan du handlar om, om jag kan köpa och sälja vad jag verkligen säljer? Alla dessa är normala frågor att ha innan du sätter fot på finansmarknaderna, men allt du behöver är rätt vägledning och förberedelse. Denna nybörjarkurs har utvecklats av just denna anledning för att få dig redo för handel på finansmarknaderna. De handelsstrategier som vi använder kräver viss kunskap om marknaderna, riskhanteringen och en teknisk förståelse för hur man sätter upp affärer. Vi har täckt dig, se bara vad vi har planerat för dig nedan.

4 Trading Education Videos

Dessa 4 videor har utvecklats för att ge den fullständiga nybörjaren en förståelse för vad handel marknaderna är. Vi skisserar den rätta riskhanteringsstrategin för att ha långsiktig framgång, hur man utvecklar rätt inställning till handel och hur man hittar en lönsam handel med teknisk analys. Vårt mål är att tillhandahålla denna information i ett lätt att smälta format innan du faktiskt behöver exekvera i den levande miljön för dig själv. Vi vill höja din kunskap om handel och ge dig självförtroendet för att vidareutveckla dina kunskaper och handelstänkande.

10 Trading Mini-videoklipp

Dessa mini-videor är korta animerade videor som spänner från ämnen som korrelationer, marginal och hävstångseffekt och mycket mer. Deras mål är att förklara mer detaljerat och bekräfta det ämne som vi går igenom i utbildningsvideorna. Detta kommer att vara en resurs för dig som du gör dig genom din nybörjarkurs och uppdateras regelbundet för att hålla dig i kontakt med alla grundläggande färdigheter och information som hjälper dig att göra dig till en bättre näringsidkare.

Internt Traders Network

Vårt Intern Handelnätverk är hur våra handelsexperter kommunicerar med våra studenter dagligen. Vi publicerar alla våra handelssignaler och daglig marknadsanalys via vårt Internal Traders Network och som nybörjare får du tillgång till detta. Vi erbjuder live Q

Introduktion till handelsrecensioner

Vi använder levande Trade Setup och Review klasser för att ge våra studenter en inblick i hur vi handlar. Våra experter har fått erfarenhet genom många års handel, och genom att erbjuda regelbunden levande analys på marknaderna hoppas vi kunna visa dig hur du ska kopiera processerna för dig själv. Detta görs genom våra handelsklasser som är levande analys av marknaderna som gjorts flera gånger i veckan. I din nybörjarkurs kurs får du en handledning som visar hur du bäst kan använda dessa klasser för att göra lönsamma affärer för dig själv.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Bizintra »

Senast uppdaterad October 1, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
99 GBP
Eller du kan ansöka om en av våra begränsade sponsrade platser (inga avgifter, inga kontrakt)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum