Läs den officiella beskrivningen

Vi uppskattar att för många ambitiösa musiker är tiden värdefull och jonglering dina musikaliska ambitioner med livets andra ansvarsområden kan vara en utmaning.

Genom en process som kallas erkännande av tidigare lärande sparar vi tid genom att belöna dig för ditt hårda arbete och erfarenheter genom att kartlägga dessa mot de tidigare åren av ett BA-program (Hons). Detta kan i slutändan få dig FAST TRACK-inträde i kvalifikationsens sista år. På så sätt kan du uppnå en BA (Hons) examen på så lite som 2 semestre heltid eller 3 semestre på deltid utan att behöva formella kvalifikationer.

Du kan ha stor erfarenhet som utövare, låtskrivare, producent, förläggare, tour manager, artistrepresentant, ljudingenjör, festival arrangör, företagsägare, kompositör eller privatlärare, och all denna erfarenhet kan räkna med din RPL.

För dem som är intresserade av att utveckla en karriär inom formell undervisning, är att ha en BA (Hons) ett måttligt steg i att få ett forskarutbildningsbevis. Att ha en hedersexamen kan också hjälpa dig att utvecklas mycket snabbare till M.Mus-nivå, vilket du kan behöva för en rad olika karriärer inom branschen, såsom musikterapi.

Program undervisas på:
Engelska
Academy of Music & Sound Online

Se 3 fler kurser från Academy of Music & Sound Online »

Senast uppdaterad May 14, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum