Online Accredited Master in Interior Designer Specialist € 199 i stället för € 1000 [Senast 3 lediga platser]

Allmänt

Programbeskrivning

Lär dig att förse professionellt och med olika stilar.

Denna Online Master "Executive Master in Interior Designer Specialist" lär ut de viktigaste färdigheterna och aktiviteterna hos en inredningsdesigner; Detta är i själva verket den professionella sakkunniga inom design och optimering av de inre utrymmena för varje typ och deras layout. Om du vill renovera ett hus, ett rum eller helt enkelt vill fördjupa teman relaterade till de miljöer vi lever varje dag, eller om du vill göra ett yrke, är den här online-kursen för dig!

Det är en praktisk och begriplig kurs för alla. Det krävs inte specifika färdigheter eftersom det syftar till att vi observerar omgivningarna som omger oss och de objekt som komponerar dem, de dimensioner de upptar och den stil som kännetecknar dem.

Varför välja den här kursen?

Online Master "Executive Master in Interior Designer Specialist" är tillägnad alla människor som vill veta från baserna den professionella verkligheten av inredningen; Du kommer att göra en resa genom vilken du kommer att styras med färger, material, okonventionella inredningslösningar med mera. Du kommer att vägledas genom studier av miljöer för att göra ändringar i stil och användning av utrymme och inredning, med åtgärder som också syftar till återanvändning av möbler som är närvarande och köps.

Under denna resa kommer du att upptäcka hemliga designers hemligheter och omedelbart lyfta fram fördelarna och minimera brister, utnyttja helt unika och personliga designmetoder med enkla steg och intuitiva metoder men med bra grafik kommer du att undersöka enskilda rum , belyser deras mål och inredning för att göra dem funktionella, vackra och i perfekt stil.

I slutet av Online Master "Executive Master in Interior Designer Specialist" kommer du att kunna skilja en stil från den andra, för att utveckla din egen estetiska smak som du kan lägga i fältet för att inreda ditt hems utrymmen samt att känna igen de kvalitativa skillnaderna av material och fatta viktiga beslut tack vare det du har lärt dig.

Slutligen, om det är en nyfikenhet eller en nödvändighet, kommer den här kursen att vara idealisk för att vägleda dig till Feng Shui och du kan ge balans och harmoni till omgivningarna, vilket ger maximal nytta, genom sina principer.

Följande träningsväg består av online-kurser: Home Staging Effect; Inredning; Inredning: Professionell inredning, icke-konventionell inredning: Style Solutions för att omvandla ditt hem; Inredning: De rätta valen för att omstrukturera ditt hem Möbler för neophytes och entusiaster: Hur man inredar hem med industriell stil; Inredning för nybörjare och entusiaster: Hur man dekorerar ett hem med den nordiska stilen; Hem Möbler: Hur man gör en låg kostnad Restyling bara med tyger och Feng Shui: konsten av harmoni av utrymmen.

Vad lär du dig med den här kursen?

Anmäl dig till min online kurs "Master Executive in Interior Designer Specialist" och du får tillgång till mina lektioner där du kommer att lära dig:

 • Vad är home staging och dess ursprung;
 • Teknikerna och verktygen för Surveying and Geometric Design;
 • Att välja material och tillbehör som passar för varje utrymme;
 • Att veta materialet för möblerna;
 • De måste ha inredning, rätt färger, beläggningar och tillbehör som skiljer olika typer av möbler;
 • Att göra en restyling eller en ny möbel av hela huset, bara några rum eller några hörn;
 • Hur man realiserar riktiga pappersprojekt efter ett unikt och personligt förfarande som en förhandsgranskning av din restyling;
 • Historien om Feng Shui, de grundläggande principerna och egenskaperna hos miljön, så att byggnaden är skyddad.

Genom att anmäla dig till kursen får du dessa bonusar:

105866_LLSRLWebMarketing.jpg

Kursprogram

 • Hem Staging effekt
 • Inredning
 • Inredning : Professionell inredning
 • Okonventionell inredning
 • Inredning: De rätta valen att omstrukturera ditt hem
 • Möbler för nybörjare och entusiaster: Industriell stil
 • Inredning för nybörjare och entusiaster: Nordic Style
 • Heminredning: Como Gör en lågkostnadskonstruktion med tyger
 • Feng Shui: Konsten av harmoni av utrymmen
 • Slutprov
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Life Learning è una Società con Certificazione RICONOSCIUTA IN OLTRE 160 PAESI in quanto è accreditata ISO 9001:2015 per “Progettazione ed Erogazione di Master di Alta Formazione Manageriale” dalla Ll ... Läs mer

Life Learning è una Società con Certificazione RICONOSCIUTA IN OLTRE 160 PAESI in quanto è accreditata ISO 9001:2015 per “Progettazione ed Erogazione di Master di Alta Formazione Manageriale” dalla Lloyd’s Register (la più importante e rispettabile società di accreditamento al mondo), oltre ad essere Provider ECP (Crediti per l’Educazione Continua Professionale) e riconosciuta da Accreditation Training per l’elevato standard qualitativo che viene riconosciuto ai nostri corsi online. Läs mindre