Omfattande Mapreduce Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Omfattande Mapreduce Certifieringsutbildning

Edureka

En självständig kurs utformad av Hadoop Experts för att ge kunskapen och färdigheterna inom MapReduce Framework och hjälpa dig att lösa användarfall genom att använda MapReduce-koncept.

MapReduce är den underliggande motorn av Hadoop. Den självständiga Omfattande MapReduce-kursen är utformad för att eleverna ska förstå och genomföra olika ramar för MapReduce. Ämnena förklaras med dedikerade exempel.

Kursens mål

Efter att du har genomfört den omfattande MapReduce-kursen kommer du att kunna: 1. Behärda koncepten MapReduce Framework 2. Lär dig skriva komplexa MapReduce-program 3. Program i Garn 4. Program i MapReduce

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för proffs som strävar efter att göra en karriär i Big Data Analytics med MapReduce Framework. Programvarufagare, Java-utvecklare, Analytics-proffs, ETL-utvecklare, Projektledare, Testing Professionals är de viktigaste mottagarna av kursen. Andra yrkesverksamma som ser fram emot att få en bra förståelse för MapReduce Framework kan också välja denna kurs.

Förutsättningar

Några av förutsättningarna för att lära sig MapReduce inkluderar praktisk erfarenhet av Core Java och goda analytiska färdigheter för att förstå och tillämpa koncepten i MapReduce.

Varför lära dig Omfattande MapReduce?

Idag, när data svampar och kommer i heterogena former, finns det ett växande behov av en flexibel, anpassningsbar, effektiv och kostnadseffektiv dataanalys som tar minimal ombordstigningstid. Hadoop passar perfekt i detta utrymme och MapReduce är den underliggande motorn för Hadoop behöver förstås väl.

Certifieringar

Mot slutet av kursen kommer du att arbeta på ett projekt. Edureka intygar dig som certifierad komplett grisexpert baserat på projektet som granskats av vår expertpanel.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
153 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan