Omfattande Hive Certifiering Utbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Omfattande Hive Certifiering Utbildning

Edureka

Master Hive Query-språk, Hive UDF och andra begrepp som Loading, Querying och Importering av data i Hive.

Hive är en open-source, peta-byte-skala Data Warehousing ramverk baserad på Hadoop. Omfattande Hive-certifierad personal är efterfrågad inom databashanteringen för att hantera Big Data. Efter avslutad kurs på Edureka kommer deltagarna att ha en djup förståelse för alla begrepp i Hive.

Kursens mål

Efter att ha avslutat Comprehensive Hive-kursen i Edureka kommer du att kunna: 1. Förstå fördelarna med Hive och HiveQL 2. Utför dataanalys med hjälp av Hive

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för dem som vill lära sig Hive och implementera det i Hadoop-ramverket. Följande yrkesverksamma kan lära sig Omfattande Hive: 1. Analytics Professionals 2. BI / ETL / DW Professionals 3. Projektledare 4. Testa professionella 5. Mainframe Professionals 6. Programutvecklare och arkitekter 7. Kandidater syftar till att bygga en karriär i Big Data och Hadoop

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Förståelse av Linux-kommandon och SQL-frågor kommer att vara fördelaktigt att lära Hive. Det ger möjlighet till icke-java-proffs att arbeta på Hadoop. Grundläggande kunskaper om core java kommer att vara till hjälp för att arbeta på UDF.

Varför lära sig Omfattande Hive?

Hive är ett viktigt verktyg som hjälper experter att hantera och styra Big Data med lätthet. Hive tar upp strukturen i Big Data när den implementeras i Hadoop och det är anledningen Comprehensive Hive är en eftertraktad kurs av professionella som söker kompetens i Hadoop.

Edureka-certifiering:

I slutet av kursen kommer du att arbeta på en realtidsprojekt. Du kommer att få ett problem med en datasett till jobbet. När du lyckats med projektet (granskat av en expert) får du ett certifikat med prestationsbaserad betygsättning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
135 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan