Omfattande Hbase Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Omfattande Hbase Certifieringsutbildning

Edureka

Master HBase genom att lära sig koncept som NoSQL, HBase Cluster, Data Model och Zookeeper.

Den omfattande HBase-kursen är utformad för att ge kunskaper och färdigheter kring NoSQL-databasen som går utöver Hadoop.

Kursens mål

Efter avslutad omfattande HBase-kurs i Edureka kommer du att kunna: 1. Förstå HBase Architecture and Components 2. Utför Data Analytics med hjälp av HBase 3. Förstå den täta integrationen mellan HBase och HDFS 4. Implementera HBase i HDFS 5. Applicera Zookeeper för att övervaka kluster

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för alla som vill lära sig HBase och implementera den i Hadoop. Följande proffs kan lära sig HBase: 1. Analytics Professionals 2. BI / ETL / DW Professionals 3. Projektledare 4. Testa professionella 5. Mainframe Professionals 6. Programutvecklare och arkitekter 7. Kandidater syftar till att bygga en karriär i Big Data och Hadoop

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Förkunskaperna för kursen innehåller grundläggande kunskaper i Core Java. En eventuell tidigare exponering för NoSQL-databaser kommer att vara till hjälp.

Varför lära dig Omfattande HBase?

HBase är en icke-relationell, öppen källkod, NoSQL-databas som körs på toppen av Hadoop som en distribuerad och skalbar stor datalager. HBase är en distribuerad kolumnorienterad datalagring som spelar snyggt med Hadoop och Edureka erbjuder dig certifiering i ett sådant värdefullt och efterfrågat fält.

Edureka-certifiering:

I slutet av kursen kommer du att arbeta på en realtidsprojekt. Du kommer att få ett problem med en datasett till jobbet. När du lyckats med projektet (granskat av en expert) får du ett certifikat med prestationsbaserad betygsättning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
135 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan