Omfattande Granskningsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Omfattande Granskningsutbildning

Edureka

Master Pig Latin och andra begrepp som File Loaders, Group Operators, Joins, Co-Group och Pig UDF.

Under kursens slutföranden kommer de studerande att ha en djup förståelse för de olika begreppen i Pig. Eleverna kommer att kunna skriva komplexa MapReduce-transformationer med ett enkelt skriptspråk som heter Pig Latin. Det hjälper eleverna att arbeta på Hadoop-ramverket utan att använda Java.

Kursens mål

Efter slutförandet av Comprehensive Pig-kursen på Edureka kommer du att kunna: 1. Förstå fördelarna med och funktionerna i Pig 2. Utför Data Analytics med Pig 3. Lär dig att skriva egna funktioner för att göra specialbehandling 4. Enkel programmering av komplexa uppgifter som involverar sammankopplade datatransformationer kodade som dataflödesekvenser 5. Förstå avancerade griskoncept som relationsoperatörer, fillastare, grupp- och samgruppsoperatör, union, gris UDF 6. Arbeta på ett verkligt projekt i Pig Latin och få händerna på Projektupplevelse

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för alla som vill lära sig gris och implementera den i Hadoop. Följande yrkesverksamma kan lära sig gris: 1. Analytics Professionals 2. BI / ETL / DW Professionals 3. Projektledare 4. Testa professionella 5. Mainframe Professionals 6. Programutvecklare och arkitekter 7. Kandidater syftar till att bygga en karriär i Big Data och Hadoop

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Förkunskaperna för kursen inkluderar grundläggande kunskaper i Java.

Varför lära dig omfattande gris?

Gris är ett mycket viktigt verktyg som hjälper proffs att hantera och styra Big Data med lätthet, eftersom det kan implementeras mycket effektivt i Hadoop. Att arbeta på gris kräver inte Java-kunskap. Gris certifierade yrkesverksamma är i stor efterfrågan inom industrier som hanterar stor bit av data.

Certifieringar

Mot slutet av kursen kommer du att arbeta på ett projekt. Edureka intygar dig som certifierad komplett grisexpert baserat på projektet som granskats av vår expertpanel.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
135 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan