Nya matlagningstekniker kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Nya matlagningstekniker kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Ny Culinary Tekniker Kurs

Vet allt om mat och hur man lagar

På mindre än femton år i köket har utvecklats djupare än i de två senaste århundradena med nya kulinariska tekniker. Idag har landskapet förändrats, och vi har insett att det bästa sättet att skapa är att känna essensen av mat: de vet hur de görs, hur de interagerar med varandra, de delar, vad som händer när de utsätts för kyla, värme, tryck, agitation, och många fler variabler som utsätts hela tiden för att förbereda en maträtt.

Nya tekniker Denna kurs lär dig de nödvändiga Culinary måltidskunskap, vet vad som gör var och en av de åtgärder som vi följer blint i ett recept och hur man använder egenskaperna för varje livsmedel att göra det mesta.

Vår mångåriga erfarenhet av forskning om ny teknik, erbjuder vi en unik visdom och bjuder in oss att uppleva.

Agenda

  • Introduktion - Nya sätt att gastronomi
  • Kitchen revolution. Nya kockar - lite historia. Names molekyl gastronomin
  • Nya matlagningstekniker och utrustning - Köks vakuum. Vakuumimpregnering. Criococina. Torris. Mikrofiltrering. Innovationen av det nya köket
  • Nya ingredienser i haute cuisine. Molekylär mat - Ursprung och användning av livsmedelstillsatser. Tillsatser i haute cuisine. Enzymer som används till köket. Groddar
  • Tillämpningen av de nya kulinariska ingredienser. Strukturer - emulgeringsmedel. Förtjockningsmedel. Esperificantes. Gelbildande. Strukturera och luftning Proteiner
  • Olivolja. En annan väg - Introduktion till olivolja. Elaborations av tekniken. Elaborations med varor

Syften

Med nya kulinariska tekniker Kurs få det:

  • Möt de nya tekniker som används i professionella kök för att skapa, utveckla och omvandla mat.
  • Nya vägar gräva i gastronomi.
  • Alla vet och klassificera andra nya ingredienser; genomför en undersökning av alla egenskaper och reaktioner vid olika temperaturer och media.
  • Träffa nya tillagningsmetoder som har revolutionerat den nuvarande landskapet i gastronomi.

Karriärmöjligheter

Den nya matlagningstekniker Kursen riktar sig till matälskare i professionell, personlig, eller som vill starta i den kulinariska världen, villiga att förnya sig och lära sig av den senaste tekniken i köket. När kursen är klar, kan du köra in på ett jobb som kock, kock, köksassistent eller försprång.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan