Innehållet i Nivå 3 Diplom i Business Studies kvalifikation är inriktat på att hantera kommunikation, affärsorganisationer i ett globalt sammanhang, folkhantering och ekonomi samt en förståelse för den forskarutbildning och personlig utveckling som förväntas av en chef. Den innehåller ett brett utbud av mycket relevanta företag och förvaltning ämnesområden, vilket gör den idealisk för dem som har börjat, eller planerar att flytta in, en karriär inom privat verksamhet från den offentliga sektorn. Programmet gör det möjligt för eleverna att tillägna sig kunskaper och förståelse i en rad olika ämnen och att utveckla viktiga färdigheter de behöver för att arbeta i Business Management roller.

GSBF levererar högkvalitativa och ackrediterade program som är aktuella och relevanta. Vi erbjuder över 20 program inklusive ekonomi, konton, marknadsföring, personal och generell ledning som återspeglar det nya affärslandskapet.

Fördelar

  • Easy Avgiftsbetalningsplan. Betala så lågt som GBP 140 per månad.
  • Samma diplom som studenter på campus.
  • Diplom är erkänt världen över.
  • Bedömningar via uppdragsinlämning.

Inträdeskriterier

För inresa måste eleven ha ett av följande. Nivå 3-kvalifikationerna kan erbjudas till lärare från 16 år. Det anger inte behörighet för behörighet för dessa kvalifikationer.

Certifieringar

Du är tilldelad nivå 3 Diplom i Business Studies i slutet av programmet.

Bedömningar

Bedömning sker genom uppdrag. Det finns inga tentor.

Kursens innehåll

Nivå 3 Diplom i Företagsekonomi består av 4 obligatoriska enheter plus 2 valfria enheter som ger sammanlagt 60 poäng: Obligatoriska enheter: - Personlig, professionell och akademisk utveckling - Använda IT för Business - Grundläggande för Business Accounting - Introduktion till Business Environment Valfria enheter: - Kundservice Excellence - Hantera Business Events - Introduktion till marknadsföring - Introduktion till People Management

Karriärmöjlighet

HR Officer, Senior HR Officer, Administrativ chef, Placering Officer, Rekryteringskoordinator, Rekryterare, HR Konsult, HR Chef, Utbildning och Utveckling Officer, Lärande och Utveckling Officer etc.

Program undervisas på:
Engelska

Se 14 fler kurser från Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Aug 2019
Duration
9 månader
Heltid
Pris
950 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum