Nivå 3 - Diplom i finansiell handel

Allmänt

Programbeskrivning

Diplom är ackrediterad på Regulated Qualification Framework (RQF), reglerad av Ofqual.

Kvalificeringen ger förståelse för de viktigaste egenskaperna, mekanismerna och påverkan på de finansiella marknaderna, vilket ger eleven ett brett spektrum av överförbara färdigheter, kunskaper och förståelse genom tillämpad undervisning.

Typiska arbetsroller inkluderar; Trade Support, Sales Trade Support, Återförsäljare Support, Back Office Administration, Portfolio Manager Support, Risk Manager Support, Junior Financial Analyst, Compliance och Regulatory Administration.

Kvalificeringen innehar 18 högskolepoäng på RQF, och vi väntar på associerade UCAS-poäng för dem som vill fortsätta med högre utbildning.

Denna prestation drar också nytta av möjligheten att få ett Europass-certifikatstillägg, med den extra fördelen att man sitter som en nivå 4 på den europeiska kvalifikationsramen (EQF). Således blir det lättare att förstå över internationella system.

För dem som tar och skickar online kursen får de en erkänd Ofqual-certifiering.

Financial ELearning Fast Track Introduktion till Financial Trading kurs ger dig de färdigheter som krävs för att initiera handel på finansmarknaderna. Oavsett om du vill öka din personliga investeringsportfölj eller utveckla din karriär inom ekonomi, kommer den här kursen att visa dig hur du ska följa, effektivt och säkert.

Fast Track Introduktion till Financial Trading har skrivits av ett team av framgångsrika stadshandlare och finansiella proffs med en unik blandning av exemplar från verkligheten och jargongfri leverans på jorden.

Financial ELearning s nivå 3 kurs är kunskapsbaserat lärande så informationen är praktisk och kan användas i den verkliga världen. Denna kurs är idealisk för personer som är antingen:

  • Studerande lämnar universitetet och söker anställningsmöjligheter inom ekonomi.
  • Människor anställda i ekonomi eller ledning som behöver arbetsbaserade färdigheter för att utveckla sin karriär.
  • Människor som handlar hemifrån men saknar de färdigheter som krävs för att effektivt hantera sina egna pengar.
  • Befintliga deltidshandlare som inte har haft någon form av finansiell utbildning men vill utveckla sina färdigheter.
  • Människor som söker en ny karriär inom ekonomi men saknar den grundläggande förståelsen för hur branschen fungerar.

Kursen är helt unik som studentens studie 100% online i sin egen tid och får ett godkänt OFQUAL-certifikat i 4-6 veckor om det passeras. Så om eleverna arbetar eller studerar heltid, har de möjlighet att när och var de ska studera, avstå från kostnaden och ledigheten.

href = "https://www.financialelearning.co.uk/services/onlinecourses/level3/

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Financial eLearning is the world’s first online UK Government Ofqual (Ofqual.gov.uk) accredited training provider offering an insight into the world of finance and trading.

Financial eLearning is the world’s first online UK Government Ofqual (Ofqual.gov.uk) accredited training provider offering an insight into the world of finance and trading. Läs mindre