Läs den officiella beskrivningen

Vem är kursen för?

Alla livsmedelshanterare är skyldiga enligt EU-lagstiftningslagstiftningen att genomgå en orienteringsutbildning innan man börjar ett livsmedelshanteringsjobb.

Denna nivå 2 certifikat i livsmedelshygien och säkerhet för catering kurs tillåter läsare att lära sig om grundläggande livsmedelshygien metoder för att kunna uppfylla alla rättsliga krav.

Denna kurs är lämplig för mathanterare inom alla branscher, inklusive snabbmat, uttag, matbilar, barer, restauranger, hotell, kaféer, sjukhus, skolor och högskolor.

Ingångskrav:

  • Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.
  • God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.

Bedömning:

  • I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.
  • Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.

certifiering:

  • När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i papperskopia till kostnaden för £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.

Varför välja oss?

  • Prisvärd, engagerande
  • Handledningvideor / material från branschledande experter;
  • Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;
  • Effektiva provsystem för bedömning och direktresultat
  • Storbrittanien
  • Tillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;
  • Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort
  • 24/7 student support via e-post.

Karriärsbana:

Nivå 2 certifikat i livsmedelshygien och säkerhet för catering är en användbar kvalifikation att ha och skulle vara till nytta för alla yrken eller karriär från vilken bransch du är i, till exempel:

  • krögare
  • Hospitality managers
  • chefs
  • Hotell och restaurang servicepersonal
  • Professionell hygien och säkerhetsansvarig.

KURSPLAN

  • Lagen om livsmedelssäkerhet
  • Riskanalys och kritisk kontrollpunkt (HACCP)
  • Mikrobiologiska faror
  • Fysikaliska, kemiska och allergiska faror
  • Operativa standarder
  • Matlagning
  • Personlig hygien
  • Matlokaler Design och rengöring scheman
  • Vidare information
Program undervisas på:
Engelska

Se 365 fler kurser från John Academy »

Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
10 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum