Naturligtvis servitör

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Naturligtvis servitör

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Bartender Course

Lär dig alla tekniker för professionell servitör

Kursen servitör kommer med en djup praktiska kunskaper om mekanik och förfaranden som behövs för att köra en oklanderlig restaurang tjänst. Under de olika undervisningsenheter i denna kurs kommer du att förvärva Professional Bartender med praktisk arbetslivserfarenhet som gör att du kan utveckla ditt arbete i organisering, planering och styrning av en restaurang.

Kursen har ett fullt praktisk vägledning som ger en solid grund för att introducera dig till arbetsmarknaden, och / eller specialisera sig som en professionell bartender.

Agenda

  • Introduktion till restaurangen - Professionella yrkesetik. Definition och klassificering av cateringföretag. Enhetlighet och hygien och kundservice. Urval och utbildning av personal. Brigaden. Relationer med andra avdelningar
  • Organisation och tillhandahållande av tjänster - matsalsmöbler. Materialet i restaurangen. Mise en place och organisation av intervallet. Utveckling av tjänsten i matsalen
  • Organisation och bar - bar anläggningar och utrustning. Den mise en place av stången. Tjänsten i baren eller räknare. Drycker tjänsten i baren eller restaurangen
  • Buffé och room service - buffé Systems. Room service och room service
  • Bankettservice - Grundläggande begrepp och innebörden av bankettservice. Marknadsföring bankett. Tjänsteleveransprocess. Typer och monteringsbord
  • Tjänsten kaffe, te, cocktail och cigarr - Vin. Coffee. Te. Cocktailbaren. Cigarren
  • Kartläggning och fakturering - Villkor och krav för beredning av ett brev. System för fakturering, uppbörd och kontroll

Syften

Under servitören få det:

  • Skaffa en bred och heltäckande bild av världen av restaurering.
  • Du packa ordentligt anläggningarna i en anläggning och du utvecklar korrigeringstekniker varje service under den typ av anläggning.
  • Ha de befogenheter som behövs för montering av bord för måltider, fester, möten, buffé, samt för att dekorera dem.
  • Delta och adekvat sätt betjäna kunderna.
  • Vet den nära relationen mellan kvalitet, nöjda kunder och uppnå affärsmålen.
  • Översiktligt kunna möta den interna organisationen av restaurang.

Karriärmöjligheter

Servitören Kursen vänder sig till alla som vill förvärva, förbättra eller uppdatera sin utbildning inom denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som professionell bartender.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan