Naturligtvis salta bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Naturligtvis salta bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Pastry Course Salada

Lär dig alla hemligheter i denna gren av bageriet

Ursprunget till bageriet, som vi känner den idag är i obloiers eller wafer tillverkare i medeltiden, som var de första bagarna som exklusiv jobb. Då som i gamla tider (Egypten, Grekland, Rom), konditorivaror var salt: det var att arbeta med mjöl och bakverk fyllda med kött eller grönsaker, vilka som variation införlivades dem söta ingredienser.

Den salta bakverk har ökat successivt med konsumenternas krav, som under vissa perioder (förrätt, mellanmål, sociala sammankomster ..) föredrar specialiteter som snittar, snacks, bakverk, osv.

Under Pastry Salada visas som att arbeta med saltvatten bearbetning och grundmassor som tillåter nuvarande behandling av denna gren av bageriet.

Agenda

  • Introduktion till världen av salta bakverk - Historia av salta bakverk. Recept med salta bakverk till måltid. Ordlista. Ingredienser och bildar ett salt bakelse
  • Arbetsverktyg - Introduktion till verktyg. Köksredskap och maskiner
  • Bruten pasta - Introduktion till bakverk. Recept. Studie av de stora beståndsdelar som används i recepten
  • Blancherade organ - Bodies blanche
  • Organ puff - Introduktion till puff
  • Liquid Mass - Introduktion vätskemassor
  • Platta bröd - Introduktion till de platta bröd. Olika typer av platta bröd
  • Mass bris och massa orly - Introduktion. Ordförråd
  • Kakor genom att tillämpa de studerade massorna - Coca grönsaker med räkor. Fyra ost pizza med färska tomater och svarta oliver. Smördeg fylld med röd paprika och tonfisk. Doughnuts kummel. Tartlets varieras. Kött paj. Pastaprodukter fyllda med brie räkor med bacon. Fläskfilé med katrinplommon, aprikoser och pate insvept i puff-kampanj. Blinier med kaviar. Tortilla med ost och skinka
  • Smörgåsar - Skivat bröd. Pepparkaka

Syften

Under Pastry Salada få det:

  • Lär dig grunderna i bakverk salta förberedelser.
  • Lär dig de tekniker som används för varje preparat.
  • Conocozcas vilka råvaror som används i dessa förberedelser och hur man behandlar dem och arbeta med dem.
  • Du lär dig att använda utrustningen i vart och ett av fallen.

Karriärmöjligheter

Den salta bakverk Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som konditor som specialiserat sig på salta bakverk.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan