Läs den officiella beskrivningen

Ruby on Rails 5 Grunderna

I den här kursen kommer vi att inrätta en enkel blogging app med bara en handfull av räls kommandon. Sedan ska vi dyka in vad vi har skapat och hjälpa dig verkligen förstå vad som händer. Vi visar dig hur man arbetar med modeller, vyer och styrenheter för att snabbt lägga till nya funktioner i appen. I slutet av den här kursen kommer du att vara redo att skapa grundläggande webbappar i Rails.

Vad du lär dig

  • Skapa Skenor appar
  • modeller
  • Visningar
  • controllers

Skapa en App

Vi skapar en ny Rails app, och en enkel resurs. En resurs är något du vill att användarna ska kunna skapa, läsa, uppdatera och ta bort instanser av. Med bara ett par Rails kommandon, kommer din webbplats vara redo att köra och helt interaktiv!

hantering Begäran

I detta skede tar vi en närmare titt på resursen vi har skapat, och visar hur Rails hanterar begäran.

Använda Rails Console

Rälsen konsolen är användbar när du behöver göra en operation på många modellobjekt på en gång, eller att titta på modellen attribut som du ännu inte har lagt till dina åsikter. Vi visar dig hur du uppdaterar modellobjekt med hjälp av konsolen.

Lägga till en modell Attribut

Vår app kan lagra titlar för våra inlägg, men vi har glömt att lägga till en post kroppen att hålla den faktiska publicera innehåll. I detta skede kommer vi att fixa det. Först måste vi lägga till en kolumn i databasen, så att våra inlägg modellobjekt kan lagra värdet av deras kropps attribut. Då behöver vi uppdatera våra synpunkter för att låta oss visa dessa värden. Och slutligen, vi måste uppdatera regulatorn att tillåta ny brödtext ska lämnas in från HTML-formulär.

Läraren

Jay McGavren

Resident Ruby lärare för Treehouse. Rubyist sedan 2007. Författare till Head First Ruby, en handledning bok om kärn Ruby språket.

RUBYTT
Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Treehouse »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum