Naturligtvis protokoll. små händelser

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Naturligtvis protokoll. små händelser

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studieprotokollet. Små händelser

Få utbildade i protokollet från ett gastronomiskt perspektiv

Både den nuvarande yrkesliv som sociala relationer kräver ofta att utveckla verksamheter som bidrar till förbättrad vår image eller vårt företag genom restaurering och gastronomi varför protokollstudier frågas alltmer.

Kursen protokoll syftar till att svara på alla frågor som rör protokollet av gästfrihet och presentation av små händelser, som närmar sig det från synpunkt av mat och catering, vin, områden montering och andra aktiviteter kompletterar varandra.

Agenda

  • Försäljningsavdelningen -. Typer av händelser som kräver catering eller restaurering. Avdelning förfaranden. Konforma händelser. Serviceorder. Kolla listan av en händelse. Avbokning. Provisioner. Fakturering och samlingar. Analys av resultaten av evenemanget.
  • Typer av händelser och protokoll -. Typer av händelser som kräver catering eller restaurering. Olika typer av tabeller. Stegen i hopsättningen av en tabell.
  • Menu Engineering -. Sammansättning av en meny beroende på datum och händelse. Råd att tiden för att göra en meny. Mängder / ungefärliga mat och dryck portioner per gäst. Villkor och krav för utveckling av en meny. Engineering menyn. Verkstads menyn. Foodservice försäljningsstatistik. Slutkundspriserna. Försäljning och fakturering.
  • Vin, Ihopkoppling och presentation -. Klassificering av viner. Order of Service viner. Öppna vinflaska. Temperatur viner. Servera vinet. Allmänna tips. Ihopkoppling. Öppning Cavas / champagnerna.
  • Protokollet om Restoration Events -. Order plats när gästerna. Beställ vid tidpunkten för servering
  • Andra kompletterande verksamhet vid evenemanget -. Ons rulle

Syften

Under protokollet och få att små händelser:

  • Du lär dig att beräkna kostnaden för plattorna och beräkningen av de nödvändiga tjänster och förnödenheter.
  • Föreställningar har hela planeringen och genomförandet av evenemanget (från mottagning till att genomföra dem).
  • Vet rätt tid förvaltning och tilldelning av arbetsuppgifter för en snabb lösning av ärendet, både i köket och vardagsrummet.

Karriärmöjligheter

Den nuvarande protokollet och små evenemang riktar sig till dem som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med en specifik förberedelse för att gå med i ett jobb som professionell bartender, servitör eller maître bankett.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan