Läs den officiella beskrivningen

PHP Grunderna

I denna kurs kommer jag att gå igenom grunderna i språket, som sträcker sig från grundläggande uttalanden till villkors. Vi kommer att skapa en enkel "Unit Converter" samt en "Daily Motion Program". Vi kommer sedan avsluta genom att kombinera dessa program med HTML för att skapa en personlig webbsida för att visa dina kunskaper.

Vad du lär dig

  • variabler
  • operatörer
  • villkorssatser
  • Kommentarer
  • PHP på webben

Lär känna PHP

PHP är ett av de mest använda teknik på Internet idag, stödja många stora projekt som Wordpress, Drupal, Wikipedia och Facebook. En konservativ uppskattning är att 25% av banan är byggd på PHP. Den drivande kraften bakom PHP har alltid varit; att lösa problem, och göra det snabbare och enklare att bygga webbplatser. På grund av denna enhet, är PHP ett utmärkt val för att skapa enkla men kraftfulla webbplatser och applikationer.

Unit Converter

PHP har 2 typer av antal variabler: heltal, för heltal, såsom en though 9, och flyter, för fraktioner såsom kostnaden för 1,99. I denna kurs kommer vi att skapa en enkel enhet omvandlare som kommer att använda dessa siffer variabler, tillsammans med aritmetiska operatorer, för att beräkna vikt och avstånd omvandlingar.

Daglig träningsprogram

I det här avsnittet kommer vi att fortsätta att expandera på de kunskaper du har lärt, som vi utforska fler datatyper och logiken som behövs för att skapa en "Daily Motion Program". Vi kommer att lagra varje övning i en strängvariabel så vi kommer att använda villkors att styra vilka motion visas.

PHP på webben

I det här avsnittet kommer vi att använda PHP i kombination med HTML för att skapa din första PHP webbsida. Du får lära dig PHP kan minska hårt arbete och underhåll, vilket tillåter oss att arbeta snabbare och bli mer produktiv. Slutligen kommer vi att kombinera de tidigare skript för att skapa en personlig webbsida för att visa dina kunskaper.

Läraren

alena Holligan

Efter start i konst och flyttar in grafisk design, Alena fann hennes passion för programmering över 15 år sedan och har aldrig sett tillbaka. Alena har gemenskap och exciteras att introducera människor till den underbara värld av PHP och Portland Tech gemenskapen.

När inte på sin dator, tycker Alena utforska Portland med sina vänner och familj, inklusive hennes 3 barn. Hon tycker också Symphony, matlagning, böcker, garn och yoga.

PHPTT
Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Treehouse »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum