Läs den officiella beskrivningen

Mobile App Design för iOS

Lär dig grunderna i att utforma en mobilapp, från idé, wireframes till design av användargränssnitt. Du kommer att skapa designen för en dagbok app samtidigt lära hur man skriver en ansökan konstruktionsspecifikation, användarupplevelse, ända fram till att skapa tillgångar för utveckling. Projektet kommer att fokusera på iOS-plattformen, men du lär dig några tips och tricks på att anpassa designen för plattformar som Android och Windows.

Introduktion till UI Design

Lär dig vad design av användargränssnitt innebär, vad vi ska utforma och viss förståelse för utvecklingsspråk som används för att bygga vår app. Upptäcka de verktyg som används för att skapa ett användargränssnitt. Slutligen, lära sig om nyanserna i designar för Apples iOS-plattformen.

ADS Skriva och förberedelse

Lär dig att skapa hjälp dokumentation som kommer att bidra till att utbilda och hjälpa din designprocess senare. Skriva ett program Definition Statement (ADS) hjälper dig att skapa fokus i appen och definiera sin publik.

Wireframing, Interaction Design och planering

Lär dig att planera din app genom att skapa en digital wireframe dokument och förstå vissa grundläggande UX och typografi beslut. Vi kommer också att ta en titt i hur man designar för touch mål och några tips och tricks runt detta problem design fråga.

Utforma vår App

Låt oss börja utforma vår app med hjälp av skiss. Vi kommer att hoppa rakt in i att utforma en vacker gränssnitt samtidigt lära sig att exportera våra konstverk för Retina-skärm och andra plattformar, om det behövs.

Att arbeta med en utvecklare

En djupare hur till att exportera dina konstverk via Skiss och lära sig att hålla utvecklare nöjda genom att producera omfattande dokumentation för vidare användning i Xcode. Vi kommer också att ta en titt in i godkännandeprocessen appen och föra fram i ljuset några vanliga problem och hur man undviker dem.

Läraren

Sarah Parmenter

Sarah Parmenter är en tvärvetenskaplig designer. Hon har en kundlista som innehåller Blackberry, News International, och STV och har specialiserat sig på UI design för iOS. Sarah är ägare av er vet vem, co-värd för Happy Monday podcast, och röstades Net Magazines "Designer of the Year" i 2011.

iOSTT
Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Treehouse »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum