Read the Official Description

Forskning visar att brittiska hushåll är dåliga på kapitalförvaltning med en begränsad förståelse av investeringar val, risker och möjligheter. Den resulterande "besparingar gap" hotar ett scenario där många inte har råd att gå i pension.

På andra håll hushållen inte planera ordentligt, för att göra sina investeringar val passar med deras riskaptit och tidshorisonter för tillgång till sina pengar. Hantera mina investeringar syftar till att ge dig verktyg för att undvika dessa privatekonomi mardrömmar.

Förstå investeringsbeslut, risker och möjligheter

På detta gratis online-kurs, lär du dig olika investeringsalternativ, avkastning och risker som är förknippade med varje, och bevis om deras historiska prestanda. Du kommer att utforska investeringsstrategier, liksom de praktiska om inblandning i personliga finansmarknaderna. Och du ser på hur man undviker de individuella och gruppbeteendemönster som kan försämra effektivt investeringsbeslut fattandet.

Genomgående kommer kursen ge nya och aktuella fallstudier om investeringsfrågor, för att visa hur de idéer och frågor som utforskas under återspeglas i arenan av personliga investeringar.

Kursen är up-to-date och täcker de pågående reformerna till brittiska pensioner att rullas ut under 2015 - förändringar som radikalt kommer att förändra hur många människor kommer att använda sina pensionssparande när de flyttar i pension.

Hantera mina investeringar syftar till att ge dig kunskap och självförtroende att ta hand om dina investeringar och din ekonomiska framtid.

Du kan läsa mer om vad du kan förvänta dig av kursen i Martin Uptons inlägg för FutureLearn-bloggen: "Förstå den brittiska pensionsrevolutionen." Kursen presenteras på FutureLearn med den typliga supporten av True Potential LLP.

Den verkliga potentialen centrum för Public Understanding of Finance (sanna potential PUFin)

Den verkliga potentialen centrum för Public Understanding of Finance (sanna potential PUFin) är en banbrytande Centre of Excellence för forskning i utvecklingen av personliga finansiella kapacitet, baserad på The Open University Business School. För etablering och verksamhet sanna potential PUFin har möjliggjorts tack vare det generösa stödet från verkliga potential LLP, som har åtagit sig att ett femårsprogram för ekonomiskt stöd till centrumet totalt 1,4 miljoner £.

Vem är kursen för?

Denna kurs är avsedd för dem som har intresse av att utveckla sina personliga finansiella färdigheter för att fatta bra beslut när de hanterar sina investeringar och köpa investeringsprodukter. Kursen kräver inte någon tidigare erfarenhet av detta ämne.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Aug. 2019
Duration
6 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum