Read the Official Description

Att tala om cancer kan vara hård. Du kan vara orolig att du kommer att säga fel saker eller att du helt enkelt inte vet tillräckligt om ämnet. Kanske du känner dig osäker på hur samtalet kommer att gå eller om du har provat tidigare och hade en svår upplevelse. Kanske är du inte ens säker på om det är ditt jobb.

På den här kursen får du lära dig att uppmuntra människor att göra hälsosamma livsstilsförändringar, tillgång till lokala tjänster eller besöka sin läkare omedelbart om de märker förändringar i sin kropp. Du kommer att utveckla en personlig plan för att prata om cancer och var man kan hitta tillförlitlig information.

1 i två personer kommer att utveckla cancer under sin livstid, och Cancer Research UK vi tror att det är viktigt att få människor att prata om sjukdomen. Denna kurs ger dig tips, verktyg och förtroende för att ha enkla och effektiva samtal som skulle kunna hjälpa till att rädda liv.

Lär dig med experter från Cancer Research UK

Kurs team kommer att vara aktiv i kommentarerna under de första tre veckorna av nästa körning av kursen börjar den 5 juni. Om du vill gå då, vänligen registrera dig.

Kursen bygger på kunskap om experter från Cancer Research UK, som leds av cancermedvetenhet tränare med stor erfarenhet att prata med folk om att förhindra cancer och märker tecken och symtom. Du kommer att möta människor med egen erfarenhet av att prata om cancer, lyssna på lyckade och misslyckade rollspels samtal, och lära sig bästa praxis.

Samtalen i kursen inriktas på förebyggande och tidig diagnos, men informationen cancer och samtals tips och verktyg kan också vara till hjälp för att prata med cancerpatienter och deras familjer och vänner.

Bygga upp förtroendet för att prata om cancer

Denna gratis online kurs kommer att hjälpa dig:

  • förstå fakta
  • utveckla din strategi
  • dela god praxis
  • och bygga upp ditt självförtroende

Under loppet av 3 veckor, kommer vi att förse dig med tips och verktyg för att prata om cancer fakta och prevention utan att känna generad eller besvärliga, så att du kan göra en verklig skillnad i människors liv.

Vad elever som tidigare har deltagit i kursen sa:

"Jag uppskattade verkligen bredden och djupet av informationen, och videoklippen gav bra idéer till livet." "Jag känner mig mer informerad och säker nu att starta en diskussion om cancer eller något annat svårt problem."

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Nov. 2019
Duration
3 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum