Naturligtvis att organisera konferenser

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Naturligtvis att organisera konferenser

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kurs Organisation Möten

Specialiserade på turism-och kongresscenter

Anordnande av konferenser har varit ett av de områden som har presenterats en mycket märklig utveckling de senaste åren. Företag och institutioner vänder sig till händelser med flera olika mål, till exempel relatera till sin publik, behålla kunder, skriva ut ett mervärde till deras varumärke, fånga uppmärksamhet av media, introducera nya produkter ...

Kursen centra avsedda organisatorisk utbildning som en professionell arrangör framtida konferenser i kongressturism, konventioner och incitament. Många turistattraktioner i Spanien, bidrar till att göra den till en av de mest populära länderna i Europa för att hålla evenemang av alla slag.

Agenda

  • Resebyrån. Typer och ledning - Resebyrå: definition och funktioner. Olika typer av resebyråer. Fördelning av turistprodukten. Turistprodukten. Verktyg som är verksamma i courtage.
  • Turistprodukten och distribution -. Dokumentation resebyråer. Datoriseringen i resebyråer. Efterfrågan och utbud inom turistsektorn. Priset och provision. Leverantör och kund. Försäljningen av turistprodukten.
  • Förmedling - mäklartjänster för resebyråer. Hosting.
  • Den organisation och planering av kongressen -. Olika typer av resor. Metod för resebyråer på marknaden. Resebyrån: specialiserade avdelningar. Kongressen. Planering och grundläggande utformningen av kongressen och deras områden. Grunderna konferensarrangör. Bilaga-modell Anmälningsblankett till kongressen. Kolla listan av en händelse. Ordlista

Syften

Under organisera få konferenser som:

  • Lär drift och funktion av olika typer av resebyråer.
  • Vet distributionsformerna av turistprodukten.
  • Lär dig att organisera en konferens, före-durConozcas distributionsformer av turistprodukten.

Karriärmöjligheter

Förloppet organisera konferenser riktar sig till personer som chefer eller affärshotellpersonal som önskar förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning på ledande eller en händelse i alla led, inte bara där upp till dem.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan